Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
D4rkm4n
üzenetére
Nekem is van ilyen obim. Nagyon szeretem, amióta megvettem, 2x raktam fel a gépre a kitobit. Ha portrézni akarsz, és kevés pénzed vam, egyszerű a válasz: 50 1,8!
Ár/érték arányban szerintem a legjobb Canon obi. Portrézni nagyon jól lehet vele, szépen rajzol, hátteret gyönyörűen mos, nekem csak az a bajom vele, hogy kevés az 50mm, 85mm már jobban hangzana, de megpróbálok vele együtt élni. Ha engem kérdezel, vedd meg ezt az obit, nem fogsz benne csalódni. (remélem). Én nem csalódtam benne. 1,8-on nagyon szépen elehet vele portrézni, én csak portréra meg makróra használom, ezekre tökéletes. Báár, egy makrólencse majd idővel kelleni fog rá. 
Sok sikert!
Máyköl
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ár/érték arányban szerintem a legjobb Canon obi. Portrézni nagyon jól lehet vele, szépen rajzol, hátteret gyönyörűen mos, nekem csak az a bajom vele, hogy kevés az 50mm, 85mm már jobban hangzana, de megpróbálok vele együtt élni. Ha engem kérdezel, vedd meg ezt az obit, nem fogsz benne csalódni. (remélem). Én nem csalódtam benne. 1,8-on nagyon szépen elehet vele portrézni, én csak portréra meg makróra használom, ezekre tökéletes. Báár, egy makrólencse majd idővel kelleni fog rá.