Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
válasz
forceberg
üzenetére
az ilyen obikra azt szokták mondani, hogy kétszer örül nekik a tulaj: egyszer amikor megvette, másszor pedig amikor megszabadult tőle

én amondó vagyok, hogy tervezzünk hosszú távra...
amikor megveszel egy új vázat, obit, vagy akármit, előtte tudni kell, hogy mire fogod használni, mi lesz a célja. Gondold végig, eddig hányszor lett volna szükséged teleobjektívre, vagy hányszor egy jobb vázra. szerintem pl a d80 képminősége nem sokkal jobb mint a d40x-é, a színeken meg könnyen lehet segíteni

szóval végig kell gondolni a vásárlás előtt, hogy mire használnád, milyen gyakorisággal, stb... és így máris könyebb lesz mérlegelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest