Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Beldar
üzenetére
Lőttünk vagy 200-300 képet és azokból kb. 8-9 sikerült, amire azt mondom, hogy nincsen bemozdulás és eléggé éles is, jók a fények,stb… Az én szememnek, lehet másnak egyből előjön a hiba ezeken is.
Csak automatán lőttük, tehát nem állítottam semmilyen beállítást, mert az még nekem túl magas.
De így is volt, hogy az egyik kép túl sötét lett a másik kép pedig túl világos, pedig a kettő között kb. 5-6 másodperc telt el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest