Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Igazad van.
Én régen napokig olvasgattam erről az obiról, mert oskolába jártam, és tutira akartam menni, de ha 100 lehúzó hozzászólást nem olvastam a különböző fórumokon a minőségére kapcsolódóan akkor egyet sem. De minden bizonnyal rosszul láttam, és föl kéne keresnem a szemészetet.
Végül nem vettem semmit, inkább elmentem nyaralni.
Ez már nagyon off, pardon.
Szép estét, szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én régen napokig olvasgattam erről az obiról, mert oskolába jártam, és tutira akartam menni, de ha 100 lehúzó hozzászólást nem olvastam a különböző fórumokon a minőségére kapcsolódóan akkor egyet sem. De minden bizonnyal rosszul láttam, és föl kéne keresnem a szemészetet.
Végül nem vettem semmit, inkább elmentem nyaralni.
Ez már nagyon off, pardon.