- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
Motion_Blur #15604 üzenetére
Szia
nekem szintén ettől a gyártótól van 70-300 VC obim, nekem mondjuk Nikonra. Én teljesen tökéletes választásnak mondom, ebben az árkategóriában. Én kicsit sem bántam meg + 5év garancia nekem jelenleg hobbistaként tökéletes, ha emellett maradsz sok szép képet, és időtöltést kívánok vele.
-
indigo
aktív tag
válasz
Motion_Blur #15604 üzenetére
Talán a 70-200/4 L lehet használtan jobb. Leses természet fotózáshoz a 200mm is elég, a nem leses fotózáshoz meg a 300mm is kevés lehet (madarak). Sportfotózáshoz a fókusz gyorsasága ennek picit jobb, mint a Tamroné, de ebben nincs stabilizátor, ami elméletileg nem is kellene a sportfotózáshoz. A Tamron színei kicsit melegebbek, mint a Canon-é.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest