Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz Fandango #15288 üzenetére
nekem az egyel korábbi verzió Sigma 17-70 2.8-4.0 DC Macro OS HSM érkezett meg MA, még annyit tudok csak, hogy súlyban elég jó kondiban van, nekem nagyon tetszik, képeket csak délután tudok lőni vele. ez a verzió
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
én egy sigma 17-70 2.8-4.0 javasolnék én eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, sokkal jobb mint a 18-105.
-
Motaba78
addikt
válasz imyourfriend #15459 üzenetére
Tudom en, csak annyit nem tudok en sem raszanni, de egy sigma 50-500 jol jonne
-
Motaba78
addikt
válasz Motion_Blur #15604 üzenetére
Szia
nekem szintén ettől a gyártótól van 70-300 VC obim, nekem mondjuk Nikonra. Én teljesen tökéletes választásnak mondom, ebben az árkategóriában. Én kicsit sem bántam meg + 5év garancia nekem jelenleg hobbistaként tökéletes, ha emellett maradsz sok szép képet, és időtöltést kívánok vele.
-
Motaba78
addikt
válasz Motion_Blur #15665 üzenetére
részemről egy szavazat az új tamira.
-
Motaba78
addikt
válasz hape60 #16344 üzenetére
ezt nem tudom, nekem a "régi verzió" van, , ez egészen pontosan, teljesen megvagyok elégedve vele, nekem nagyon tetszik a rajza, stabija, nagyon finoman jár, igaz külföldön vettem, de nagyon nem bántam meg, mert nagyszerű objektív.(3év gar is tetszik)
Ez pedig az új a "C" verzió
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
Volt nalam probara tami 90, sigma 105 kepstabi nelkuli mindketto, mindketto nagyon bejott, megis sigma 105 lett a befuto a kisebb gariido ellenere is. Igaz sigma 105 kepstabisat vettem a heten hozta meg a mikulas. Mindketto nagyon jo obi, de a sigmat olcsobban kaptam meg.
-
Motaba78
addikt
válasz alba-regia #16791 üzenetére
én németről tudok, az működik nekem, a papírt is kiállítja, én itt regeltem a 3 év gariért.
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz imyourfriend #18100 üzenetére
nekem sigma 105 OS HSM van, imádom a lencsét és a képstabit is benne.
Részemről nagyon ajánlott.
-
Motaba78
addikt
-
Motaba78
addikt
válasz Attila., #28352 üzenetére
Szia
"Jól látom, hogy ez egy rendes 1:1es Makrólencsével teljesen lehetetlen, és mindenképpen focus stacking kell?"
Jól látod, mivel 1:1 nagyításról beszélünk. Túl kicsi ekkora nagyításnál a mélységélesség.
"Mert egy Mobiltelefonnal ez megoldható gond nélkül."
Telefonnál nem is beszélünk 1:1 nagyításról, de még makróról sem.
-
Motaba78
addikt
-
Motaba78
addikt
válasz pelyib #29241 üzenetére
Beltérben a 70-200 elég sok lesz, a 2.8 vs 4 rekeszben elég lehet az f4-es is. Amit f4-el nem tudsz meglöni oda a 2.8 sem biztos hogy elég. A súly különbség sem elhanyagolható. Illetve én csakis a képstabis verzióban gondolkodnék.
Aps-c vonalon 18-35 1.8 elég jól sikerült. -
Motaba78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?