Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
A múltkor a madaras képek részletszegények voltak. Lehet az ellenfény miatt.
De ez az utolsó két kép rendben van. Szerintem béna voltál, és a középső fókuszponttal nem találtad el a célt. Húzz meg egy határt. Mondjuk a keresőben a spot fénymérést jelölő kör legyen az. Ha a célpont mérete nem éri el a kör méretét, felesleges zárpazarlást végzel. Ha legalább összevethető vele, akkor meg gyorstüzelés, nem fél órát tartogatni félig lenyomott gombbal.
Pixelkukkolást felejtsd el. 15Mpx-eles a szenzorod.
Én élesíteném a képeket, majd kivakarnám őket a zajból... Vagy kezd egyből az 50%-os méretezéssel. Nekem 18Mpx szenzor mellett még szarabb képet adna. Csak a nagyon drága obijaim hajlandók jól teljesíteni, de azokhoz is tekintélyes élesítés kell. Camerar Raw-ban 50-55.
De ha meg akarsz 100%-ig nyugodni, akkor vidd szervízbe, vizsgáltasd be. Az a tiszta ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest