Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Tamás9x #40050 üzenetére
Persze, JB-t lehet(ett), de KK-et downgradelni nem lehet JB-re, mert nincs nyitott bootloader; ha ilyen egyszerű lenne, akkor rég kint lenne a procedúra az XDA-n illetve "mindenki" visszaállt volna JB-re
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Valaki meg tud dobni egy ilyen átalakítóval?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
betyarr
veterán
mini usb bluetooth adaptert keresek.asztali gépbe kellene egérhez.a dolog sürgős lenne.
ha valakinek van egy elfekvőben,akkor holnap érte is mennék.esetleg nem tudjátok,ilyet lehet kapni a MM-ben?
-
Tamás9x
őstag
Munkát keresek.
Amihez leginkább értek:-Felszámolási pályázatok ügyintézése, lebonyolítása.
-Windows, Linux rendszerek karbantartása fejlesztése.
-Elektronikai karbantartás, fejlesztés, SMD BGA szinten.
-Hálózatépítés, fejlesztés, hibaelhárítás.
-Idő hiánya miatt részleges beágyazott platformok mikrokontrollerek programozása, rendszerek építése.Jogosítvány:
B-C folyamatban nem befejezett.
Végzettségek:
- Vas műszaki kereskedő
- Kereskedő vállalkozó
- Bolti pénztáros.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
ejnyebejnye
tag
Vennék külső, minimum 300gigás vinyót. Méret mindegy.
-
szasanyi
félisten
A teljes plexi oldallap nem lesz jó, ezért csak a gyári oldallapba plexi ablak kellene. Vállal-e ilyet vki helyben, aki minőségi kialakításban tudja ezt megvalósítani?
-
Tothgera30
Ármester
TP-Link routerhez sürgősen kellene nekem hálózati adapter! Lehetőleg még mai nap!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
E1even
senior tag
válasz Madn!ght #40059 üzenetére
Igen, jaja1981 fórumtárs az.
2x készítettem vele plexizést oldallapra, és mind a kétszer nagyon meg voltam elégedve a végeredménnyel.
Itt van a weboldala is."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #40052 üzenetére
Tárgytalan.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
E1even
senior tag
-
Nirvanus
aktív tag
Vegyetek memóriát.
[iTX-or-GtfO!]
-
ficere
aktív tag
Nincs valakinek PCI foglalatú VGA-ja.Egy nagyon régi gépbe kellene.
Machete nem ír sms-t
-
embe
nagyúr
Nincs valakinek egy usb tesztere köcsönbe? Olyanra gondoltam amivel le lehetne csekkolni egy micro usb töltőt.
Köszi előre is! -
E1even
senior tag
válasz szasanyi #40064 üzenetére
Kb. másfél éve a Corsair 500R ház oldallapjának plexizésére 3-5k-t mondott attól függően, hogy kell e faragni vagy sem. És ebbe minden benne volt.
Ragasztva kértem volna, és jó minőségi víztiszta plexivel.
A szállítás oda-vissza az 1,5-2k vaterafutárral.
Szerintem max. 6-6,5k-ból így is kijönne mindennel együtt, de valószínű, hogy olcsóbb lenne, ha nem kellene faragni. Akkor kijönne 5-5,5k-ból is.Végül nem lett belőle semmi, mert a házat nem sokkal később eladtam.
Madn!ght: Így van Bro'.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
szasanyi
félisten
-
embe
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #40071 üzenetére
Te komolyan írtad ezt a több mint 8 éves bejegyzésre?
-
E1even
senior tag
válasz szasanyi #40070 üzenetére
A levegőnyílásokat is megoldotta volna, másnak is csinált már rá.
Ha majd úgy döntesz, hogy megy a Lightning, akkor gondolj rám is.
Jó-jó a 290, de sajnos nagyon melegszik.
Több, mint valószínű, hogy lecseréném rá.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
-
bhonti
aktív tag
válasz Ivy.4.Ever #40076 üzenetére
mobilról nem is látszik a dátuma, meg persze az is jobb lenne, ha alapból nem az első 50 jönne be, hanem a vége...
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Zjunior
veterán
Új Bontatlan iphone 6 Arany 16gb eladó!
178kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy Gainward GTX770 4GB -os, IPON garis, full dobozos vga.
NOKIA MD-8 mobil hangszóró eladó - újszerű eladó, 4eFt.
Eladó egy mind esztétikailag, mind műszakilag hibátlan tökéletes állapotban lévő Grundig Arcance 55 Flat TV. - 20eFt.
FotókTovábbá eladó:
Egy magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet, PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.Érdeklődni privátban.....
-
peterfihugo
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam eldönteni melyik topikba is írjak ezzel kapcsolatban, így ide (is) írok, végülis ide (is) vág.
Szóval adott egy oldal: [link]
Innen elérhetitek az admin felületét is -> [link]Szóval az első kérdésem az lenne, hogy nem ismertek ehhez hasonló letölthető scriptet esetleg, illetve ha nem, akkor van e vállalkozószellemű egyén közöttetek
(lehetőleg nyíregyházi), aki havi fixért bevállalná, hogy egy ilyet (mint pl az oszkar.com .... telekocsis oldalak) elkészít, bedolgozik (esetleg ha érdekel, akkor rendszeres munka is lehet) a cégnél, ahol dolgozom (mivel egyszerre most több dologgal kell foglalkoznom, és így nem jut idő mindenre sajnos...)?Ez, amit linkeltem, azért tetszik/tetszene, mert nem kell újragondolni az egészet működésileg, mit hogyan, miért, hanem átírni benne amit esetleg kell, lefordítani és kész is...
(Ha valaki szereti a kihívásokat és érdekli az "állásajánlat", amit írtam, akkor jelezzen privátban!!!)
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok! Pénteken nyitási akciók lesznek nálunk az euronics-ban! Ott dolgozom ha bármire szükségetek lenne akkor keressetek nyugodtan privátban!
Itt megtaláljátok az akciókat: [link]
-
dr600
tag
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dAnky
aktív tag
Valóban vannak jó árak is azért is jeleztem hogy nézzétek meg a az oldalt. Nyitási akcióknál sok termék szokott eléggé jó áron lenni
-
Sirandrish
legenda
A nyomtatott újságban is el van írva...már tegnap láttam de reméltem hogy senki más nem veszi észre és mindet megvehetem.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest