- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah csak lebuktál
Am az ilyet szeretem..ezért nem is mentem(mostmár nem is tudnék de nemis akarok) sose más szerójára..mert ott a következőket tapasztaltam 90%ban éppen ezért tisztelet a kivételnek mindenhol.
1. Mod haverja akármit mondhat akármi csinálhat,anyázhat stb az nem gáz..de ha visszaszólsz akkor jön a kick/bann
2. Ha esetlegesen tényleg elkapod a fonalat és jól játszol akkor megint csak az van hogy te csalsz blabla kick/bann
3. Perkek...először tetszettek de aztán rájöttem hogy nem sok értelme van mert mikor én Frag3aztam akkor az volt a láma Perk...ha MD-ztem akkor az volt a láma perk...ha ezt csináltam az volt a láma perk..tahát mindig az volt a Láa perk amit én használtam..persze mikor legközelebb felmentem mindenki ugyanugy azokat használta..valahogy nálam nem szerették..tény a Frag3al elég jól birtam irtani de akkoris.
4. Ami a legjobban idegesitett a PK...voltak sokan akik azért jártak mert mekkora móka a 4. körben -50pontal az utolsónak lenni..és az anno RFA szeron tapasztaltak adták be a kegyelemdöfést...ha Modot vagy annak a csapatából valakit PK-ztak folyamatosan..1 figyelmeztetés másodszor kick...ha téged vagy azt a csapatot ahol nem volt MOD azt leszarták...ha szóltál a MODnak hogy "he ez PK-zik " akkor kaptál egy olyan választ hogy "ha nem tetszik valami menj máshova"..ha jobban elgondolkodnék akkor biztos jutna még eszembe de nem érdekes..elég ennyi..elég ennyi ahhoz hogy ne legyen sose kedvem PUBolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest