- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Köszi a gyors választ!
Ha jól emlékszem 11xxx lett az eredmény, a másik két progit korábban (szintén a Ti ajánlásotokra) próbáltam, de nem jeleztek hibát (vagy nem értettem meg). Tápom 450-as Corsair. Korábban már kérdeztem ezt Tőletek és végül újraraktam az egész hóbelebancot, de most nyarlásból visszajövet próbáltam ki és hát uaz a probléma, játék közben befagy (ami 90%.ban COD4, de pl. Warhammer Mark of Chaosnál is befagy ugyanúgy, ami pedig régebbi startégiai játék ugye...), esetleg bepöttyöződik, kockásodik a kép, majd teljesen behal, van hogy csak az áramtalanítással tudom újraindítani....
Új kártyánál én is a GTX260-on gondolkozom, mert most még talán ér vmennyit a 8800GT, mert később már csak bagóért lehetni túladni rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest