Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nálam attól függ inkább,mennyire vagyok hulla a napi biorobot után,van,amikor alig látom már a monitort...ilyen vaksi,zombi napokon inkább ak,hétvégén/könnyebb napokon,amikor még tudok koncentrálni,mp5.az m4-et is szerettem,de aztán valamiért nem vált örök kedvenccé,mintha gyengébb vagy pontatlanabb lenne,mint a fentiek,vagyis inkább mintha mp5 sebzés ak szórással kombinálva.tudom,hogy ezért megkapom,hogy nem igy van,mert pontos,de nekem igy látszott...szerintem az mp5 a legpontosabb géppityu távolra.furamód a tunkolós P90 az,amivel vért izzadtam a 150 fejessel,pedig arra mondják,hogy közelről a legtutibb,sokan.mégsem akart 5méterről se összejönni a fejes.az egylövetűektől meg fostam,hogy na azzal simán ledarálják az embert ffa-n,és tök könnyen mentek a fejesek.csipával viszont fingom sincs,hogy lehet az épp benyomott távcsóre már ki is küldeni a fejlövést,nagyon nem érzem,nozoommal hova tájoljam be.kemppartin ffa-n persze megy,ha van idő befogni az ellent,se sd-n halál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő