- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balinov
titán
hat,ja,nekem mondod! Kicsit izgulok, mert ferihegyet nem ismerem, csak 1x kisertem fel valakit, de vegulis ismeros leugrik ertunk Gyorbol, ugyhogy nagy baj nem lesz..Ja, es vegre az ablak mellett fogok ulni, nem kozepen,vagy a belso ulesen. Rohajdon meg az a 3€-ja, de ennyit meger..
-
Balinov
titán
tenyleg, Lorenzo, feltoltad a klanoldalra a kepeket?
Szevasztok fiuuuk! mindjart 7vege, hosszu hetvege, jovo heten csak 4 nap melo, aztan pikkpakk megrohamozzuk a reptereeet..
-
Balinov
titán
hetfo van, ilyenkor meg a fu se no, nemhogy a hszek hada irodjek..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5302 üzenetére
heee, es en? vagy inaktiv NYEV-esek nem szamitanak?
Fiuk, nezegetem a regi/uj COD5-os videokat de valahogy ugy vagyok vele, mint a nyuszika a zsiraffal. szep,szep, de otthonra nem kene. Eddig elo akartam rendelni, hogy mire gep lesz, csak be kelljen izzitani, de egyre jobban elmegy a kedvem a latottak alapjan. Ebbol biza elsore csak COD4 origi lesz.
-
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #5274 üzenetére
Miota ujra orszagos sugarzasu a Juventus, Sipi?
Kapuvaron meg vigyazzal, irto parasztok arra a rendorok, meg a 85-os fouton, a volt Raba gyarral szemben (balrol a focipalya van, ha gyor felol jossz) szoktak merni is, lesbol. Tobbszor allitottak meg ott a 205-tel, de hiaba volt minden rendben a papirokkal, a parasztmarik mindig belem akartak volna kotni (nem tudtak). Csornan detto.
-
Balinov
titán
ja,de nem en voltam szulinapos...
egyebkent egy rettenetes dolog tortent a grillpartin. elfogyott a pia. Halistennek volt egy soforunk, aki nem ivott, igy el tudtunk ugrani a keconkba a setalo janosert. Mondjuk utana szerencsesen eltevedtunk, de meg is erdemeltuk, kulonosen a sofor,mert csak be kellett volna kapcsolnia azt a qrva Garmin Nuvi-t, ami az orra elott volt...
-
Balinov
titán
aaa,een?ugyanmar, veletlenul epp volt egy 30ik szulinapos, ugyhogy megittunk minden szeszt (1 absolutvodka, 1 jeger, meg nyakara hagtunk a littyos Green Labelnek is..)
Tegnap kicsit be is voltam lassulva, este hetkor jutottam el odaig, hogy lemenjek a boltba tejert a reggeli kvhoz..en nem tudom, oregszem biztos, regen se fajt a fejem, csak a szokasos le vagyok lassulva effekt, de ma (meg a juniusi hasonlo merteku fogyasztas utan is) a lassulason kivul a vallaim fajtak. -
Balinov
titán
Reggelt fiuk, tegnap sikresen kihevertem a szombati kertipartit!
-
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5246 üzenetére
mar mindent kineztem,a taptol kezdve lapig,ramig,vgaig,monitorig,mindent. Aztan jott, hogy asszony kapott szabit, utana en is ugyanarra es azert jo lenne mar jo lenne igy 6 honap utan hazamenni egy kicsit..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5244 üzenetére
en abba vagyok, csak lehet 1 honappal el fogom tolni a gepvasarlast, mert ugynezki jovo heten foglalom a jegyet hazafele november vegere.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5242 üzenetére
hat, en is pont ebbe spekulalok..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
ha valaki hasznal gmailes accountot, akkor tegye fel az osszes kepet mar egy privat galeriaba a Picasa-ra. Csak az tudja megnezni, aki meghivast kap a galeriahoz.
Faj a szivem, fiuk, hogy nem lehettem ott..Jo kis igazi sort de szivesen nyeltem volna veletek.
-
Balinov
titán
szevasztok!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5144 üzenetére
tudom,tudom..
egyebkent nem az a bajom, hogy ilyen aron van az E5200,hanem hogy az E2x00-ek vannak tularaza (valszeg beragadt keszlet), meg az, hogy az E7*00-ek/E8*00-ek dragak. kb megegyszer annyi, mint az E5x00
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5139 üzenetére
most olvasom az E5xxx topikot, a 12.5-os szorzo miatt 3,2-3,5 korul szepen mendegelnek, tulfesz nelkul. Egyebkent ahonnet vennem az E2200 box az 67€, mig az E5200 meg 69€, es azert kell az a +1mb L2 cache..Hutest en is le akarom cserelni, de nem most, 1,max 2 honapig kibirom a gyari hutovel is.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5133 üzenetére
...es Degecen szuletett..
-
Balinov
titán
Szia Pyros,
koszonom kerdesedet, sehogy. A keret megvan kb, mar csak valami konkretumot kene kisakkozni, mert mar csak 2 het fizuig, es akkor megrendelhetem a csaladi koltsegvetes szerint a masinkat. Perpillanat a netet faragom, mert nem az igazi.
Juteszembe, van itt aki ert routerekhez, torrent kliensekhez es halozatokhoz?
-
Balinov
titán
szepjoreggelt kivanok.
-
Balinov
titán
Van netuunk,jeee...
-
Balinov
titán
Bassza meg az UPC! mara igertek a netes rendeles soran, hogy bekotik a kabelnetet, erre a rendelestol szamitott 8-ik napon, azaz ma, jon egy email, hogy your address is not in the system. Pedig utcat,hazat,lepcsohazat, apartmanszamot, keruletet,varost iranyitoszamot is beirtam a netes urlapba!
Most jonnek, hogy akkor jovo hetfo delutan a ma delutan helyett, meg 25€ telepitesi dij, ami egyebkent netes rendelesnel ingyenes. persze kuldhetek ra claimet, de mire azt jovairjak! Hogy a godzilla huzna oket a fas*ra
-
Balinov
titán
mindenfelekeppen ilyen fehergalleros allast keressel. IBM-tol meg ha tudnal kapni ajanlolevelet,az itt kapukat nyitna, hidd el!
en is tudtam 2 helyrol (magyar tozsdei ceg,meg egy multi) ajanlolevelet...es milyen hasznos volt, osszetehetem a ket kacsomat, amiert ilyen zsiros melot kaptam.
-
Balinov
titán
Ovecs, mi ez a kiiras az msn allapotodban? Mikor jottok? Meg hogyan, meg ugy egyaltalan!
-
Balinov
titán
Koszi, majd lesd meg, amiket en csinaltam, nem ilyen teli vacogos kepek, hanem harsany szinek, nagyjabol.
Pia: gyerekek, 10ev majzsugor utan leesett, hogy a 40€-s Martell konyakot agyon lehet b***ni, ha berakja az ember a melyhutobe..olyan ize van, mint a Tesco brandynek...
Viszont kaptam a nemetektol egy diszdobozos, 1L-es Johhnie Walker Green Labelt...
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
szevasztok!
-
Balinov
titán
Alakul, alakul. A konfig fobb parameterei mar kialakultak a fejemben, max az egyes hw elemek gyartoiban lehet elteres, meg remelem hgoy mennek itt is le az arak. Szeptemberben biztos nem meg, mert egy csomo mindent kell vennunk a kecoba, de legkesobb oktober kozepen, fizeteskor beujjitok..
-
Balinov
titán
Kabelnet +rendelve, elvileg jovo kedden delutan jonnek bekotni.
-
Balinov
titán
csuklott a tuzroka...
-
Balinov
titán
Joreggelt,Jonapot! Jelentem bekoltoztunk az uj albiba! Hullak vagyunk, de nagyjabol minden siman ment.
-
Balinov
titán
ezt elQrtad. Mindenesetre fogadd, fogadjatok gratulaciomat! Es vigyazz az asszonyra, megjobban!
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest