- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ezzel kellett volna kezdeni,nemelyik ramnal eleve leirjak,mennyi kakaot kell alarakni.DDR2re valo altalanos atallasnal sokan szoptak ezzel,volt,hogy el se indult a ddr2es modul,mert 1,9-2,0v kellett volna neki, a lap meg default 1,8at adott neki,emlexem sokan kunyeraltak 400-as/533-as ddr2es moudlokat,hogy legalabb be tudjak roffenteni a rendszert
-
Balinov
titán
netem az fugg a foberlotol,hogy belemegy,hogy elofizessunk az NTL/UPC-s kabelnetre...56 eur asszem+belteri digitalis kabeltv+12mbit/1mbit es havi 120giga. ha nem megy bele,akkor mobilinternet valami eszmeletlen szar pinggel.
Gep az amint lesz fizu jovo het vege,utanavalo het eleje,lesz,de valszeg csak egy noti.de ez meg sokmindentol fugg..bar lattam olyat,hogy Intel X3100-as vgaval cod4eztek...notin..
aztan,kesobb,ha megjon az adovisszateritesem,egy asztali,csak nekem..lattam tegnap pl. tesco!!!ban 499-ert Acer AMD-s gepet..nem nagy szam, am2es 3800+ sempi, R690G-s AMD lap,dvdrw,vinyo,de ezert adnak vista home basicet ill. 19" wide Acer tft.-t
-
Balinov
titán
Potkivanok!
-
Balinov
titán
nafijuk,ha az NTL/UPC,meg a lakotarsak is ugy akarjak,akkor nem 200-300-as pinges mobilnetem lesz,hanem 12mbit max kabelnetem...
-
Balinov
titán
Csokolom!
HD3850 vagy HD3650 256MB/os hogy teljesitene cod4be egy E1280 vagy egy 8450 Phenom mellett? max 19" nativ felbontasig (4:3 vagy wide)
-
Balinov
titán
szakad az eso,mint a rosseb
Uj kepek,szombati kirandulas, az a keresztes hegy,az 206m...csak megjegyzem
-
Balinov
titán
sziasztok nyogdijasok!
-
Balinov
titán
nemtom,nyelvi nehezsegek voltak,mig meg tudtuk a kecot nezni,viszont a Laima nevu holgy tiszta,rendes 40 koruli orosz no itt eszakon a Beaumont korhazba takarit..de a masik novel is talalkoztunk,az sem a koszmegesz fajta.konyhaba,nappaliba,,meg ugy ahol a lakasba voltunk korbenezni,gyakorlatilag enni lehetett volna a foldrol.
Ja,belement,hogy mivel 15en kapok fizut csak, akkor fizessuk a depozitot.hattalmas respect erte.Lathatoan orult,hogy nem 20eves csitrik vagy melegitos utcai irek vagyunk. Mitnemondjak,nagy ko esett le a szivunkrol,hogy van egy stabilnak tuni szallas...1e utan mehettunk volna vissza fizuig 500ert hostelbe 2 hetre a marlborough streetre..
-
Balinov
titán
lakotarsunk,nyiregyi csaj vendeglatoipari fosulira jar..reggeliztet fel eve,most megy vissza,ho vegen,ez votl a leigazolt szakmai gyakorlata.vannak am gyakornoki allasok...
te meg ugye gavaritty paruszki az angolon kivul,szal neked legalabb masfelszer akkorak az eselyeid..
Te,paruszkirol jut eszembe.oroszokkal milyen egyuttlakni?
-
Balinov
titán
a szerencset egy reszben viszont lehet kompenzalni otthonrol valo felkeszulessel. iranyirorszag.comon irtak szazszor mar le..inkabb koltsel 50kt egyhonapos intenzinv nyelvtanfolyasra,mint ido elotti returjegyre.
Az a baj egyebkent,hogy aki idobe ittvolt,az nagyon kaszalt,akik most,vagy utanunk jonnek,nekik sokkal nehezebb...ilyet hallottam,hogy a 4m lakosu orszagban elo,cirka negyed millas lengyel kozosseg nepszavazast kezdemenyezett,hogy lengyel is legyen hivatalos nyelv..rengeteg a kulfoldi,effektive konkurencia.
-
Balinov
titán
a privat megy pmbe,nem akarom a kedelyeket borzolni.
Melohoz a szerencsen kivul kellett meg 11ev szakmai tapasztalat,Oracle es mas MRP rendszer ismerete,meg angoltudas,sot meg merem kockaztatni iparagi ismeret is.Meg egy ir mobilszam,amin otthon el tudtak erni.Utobbi eletem eddigi legjobb befektetese.
meló, kaja, net kerdeskor: persze ezen felul van mondjuk ruha,itt szemtelen olcso..Pl. a kepeken lathato,kek umbro kapucnis az 17eur volt...gyori arakhoz merve kozel fele az otthoninak..otthon sosem volt meg umbro cuccom.
Persze nem csak ennyi van.Egy sor 3-4eur korul van pubban.tegnap pl. beultunk egy kavezoszerusegbe Gyik barataival. 3x presso,1xx kapuccsino, 2x croassant vajjal,dzsemmel..18eur..egyenlore mas varost nem akarok mgnezni,meg dublin 1/3t se lattuk. Viszont van buszberlet,el tudtunk mind3 hetvegen menni idaig rajta a tengerhez. Bray,Howth,Malahide...keress ra wikipedian,vagy nezd meg kepeket..a 3 helyen koltottunk osszesen max 40-50 eurt,azt abba volt sparos salatabarozas francia baguettel,meg fish&chips tokehalbol,meg asvanyvizek...kirandulni el lehet menni busszal,vagy vonattal,ha online foglalod elore,akkor alt. olcsobb is a jegy..
Hazalatogatni: na igen...otthon,2 honappal elore,nem a legolcsobb ryanair jegy volt 2nknek allcuzammen 101,64EUR... 200bol tutira meg lehet fordulni,radasul mar nem csak a ryan,hanem a sky is repul pozsonyig..
Parom meg szerencses is,meg nem is...Szerencses,mert itt keresik a novereket.nem,mert regisztracio nelkul max szobalanykodni mehet el,mert 8-12 het a regisztracio..es ez a hosszu ido szarabb,mint a 175eruros regdij..
Bali
-
Balinov
titán
Az eremnek ket oldala van: en nem minimalberen vagyok,a masik meg paromnak meg nincs allasa.
Hol vannak ezek a boltok,utcanevet,boltnevet mondjal lszi!!
Azt tudom,hogy a Henry str. tutol a Marlborough str fele meno resze az olcsobbik,osszehasonlitva az oconeltol jobbra talalhato reszevel a henry strtnek
-
Balinov
titán
válasz
kavicssli #1664 üzenetére
oo,,en nem konkretan az ex-allami gondozottakra gondoltam,hanem ugy nagy altalanossagban mindenkire,aki kimegy kulfoldre es van munka,penz,stb..
nagyon sokan figyelmeztettek erre,hogy rohadt gyorsan beszippant az elet.. pl. vizvezetekszerelonk fia,kiment pincerkedni Londonba,egy webmley kozeli szallodaba pincer,jattal valamivel tobb,mint havi 500k-t tud keresni...kinnvan 2 eve,de multkor meselte a faterja,hogy 1misinel tobbet nem tudott osszerakni.
jelenlegi foberlon,Istvan meselt egy magyar sracrol,szulei pesten vettek neki 30mftert lakast!!1feltetellel,menjen ki kulfoldre dolgozni,rakjon ossze egyedul 3-4misit...srac pizzafuti,a napi jattja tobb mint a napi fizuja (a jatt 80-100eur) ,megis ugy kert kolcson 700kt,hogy valamit tudjon az osoknek villantani..kint van 3 eve
-
Balinov
titán
Megelhetes:szamoljunk,Dublin, 29es,nemdohanyzo par.
albi: 1 ketagyas szoba 550+bills (szerencsere nem lyuk,sajat zuheval,klotyoval) kertvarosi reszen
kozlekedes: buszberlet,heti, 23eur,havi 80 korul van,szal sokkal nem eri meg jobban
kaja: tescos,dunnes stores es lidlis kajat vttunk, ki lehet hozni, 2 fonek,erosen hideg kajaval,neha mirelit pizza,lasagna ugy heti 40-50eurbol,2nknek.
ruha,haztartasi textil (mert ez a csaladosnak fontos!) kurva olcso..minosegi inget a Penneysbe 6eurert vettemm..pl.ugy saccolunk, 950-1k-bol megvan a keconk rezsivel,szamlakkal,nettel,kosztpenzzel es 2x havi berlettel..szal nem keves megmarad
,es ehez meg Parom majdani fizuja hozzajon.
-
Balinov
titán
en,az esetleges tulorakat leszamolva heti 39 orat dolgozom (+kajaido) tobb kinti magyarral folytatott beszelgetes alapjan atlagnal magasabb loveert..nejem nover,majd ha par honap mulva meglesz a noverregisztracioja es el tud a szakmajaba helyezkedni,hasonlo oramennyiseget varhat..tegnap epp Gyik baratjanak a menyasszonya meselte,hogy az itteni noverek tavaly valamikor a 35 oras heti munkaido ellen sztrajkoltak. Ja,es nem keveselltek..
-
Balinov
titán
Sziasztok!
Gyiku,tegnap talalkoztunk Ferkoekkal,igen rendes,szimpatikus par! Koszi,hogy megismerhettuk oket!
Bye
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
[link]hmm..egesz jo arak vannak...
88gt 12x euroer....jessszusom!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Gratula!
Joreggeltet!
-
Balinov
titán
nembittoos..ha kihuzzuk,junius kozepen masfelhavi fizut kapok,1be...akkormeg dell..
bar melohelyi gepet is elfogadnam,ofiszolni alamvagtak egy x2 4800+,1gb, dvdrw,19" es dell optiplex 740est,64mbos vagy128mbos ONBOARD nv Quadroval...aszittem leesek a szekreol,mikor meglattam az nvcontrol panelt.. -
Balinov
titán
szepnek nem neveznem magam.....
ujabb kepek -
Balinov
titán
Szevasztok pupakok!
-
Balinov
titán
ne is mondd,tegnap be kellett a pennysben vasarolni,mert az 1db ing+1db szovetgatya az kurva keves...egy 100ast elqrtam,de eleg sokmindent lehetett azon venni.
nem nyeltem le semmit,egyszeruen ilyen gyomorral mentem ki...111kg,az 111kg..nameg ez 11en volt,szal ott meg bennem volt a magyar rantotthus..mostanra eleg jol lement a gyomor,meg a telefonkonyv tokam se a regi..napi 8/10 kilometer...you know...
-
Balinov
titán
eddig is avvoltam,csak nemtalaltam.hetfon,10kor kezdek...inges,nyakkendos melo...
-
Balinov
titán
keziccsokolom a nyugdijasoknak es a korkedvezmenyes nyugdijasoknak!
-
Balinov
titán
Krisztian,ezt a cimleirast levezetned inkabb google mapsen?
Ebay.ie/t nezegettem,ossze lehet onnet is kapkodni jo kis cucczokat,de ahoz ugye bankszamla kell,meg allando(bb) lakcim..remelem majd ha hetfon megkapom a szerzodesemet,akkor nem fognak sokat gecizni a BOI/nal vagy az AIBnel..azt mar csak pps van hatra,es ujra 20%ot adozok,nem 41et..
-
Balinov
titán
biztos,cska meg idom nem volt korulnezni... viszont van 15,4es tft/s dell Vostro 1000 Turion X2/vel meg vegre nem 965GM/x3100 intel mocsokkal,hanem legalabb egy x1150es amd vgaval...neztem ra 3dmark eredmenyt,sztem az 1,9ghzen futo tk57es turionnal elmocoroghatna 800x600ba, vagy valami wide felbontasba..olyan 300 eur korul mar hozza lehet juni...Csak meg nemtom,hogy..en a komplett.ie/t,meg a newegg/et nezegetem,elobbi ir,utobbi amerikai,de talan szallit irorszagba..neha dobbenetes akcioik vannak...
-
Balinov
titán
Urak,jelentem tul vok a mai interjun, koszonom a szurkolast!kemeny egy egesz oraig tartott...visszaertunk a hostelbe,nekialltunk bedobni egy Carlsberget,meg ebedet fozni,erre hiv az ugynoksegtol a kontaktom,hogy jo hirek,jobb offert kapok,a max fizuval,h-p melo, 9-5.30ig..juheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idaig ugy van,hogy hetfon kezdek!
-
Balinov
titán
Joreggeltet kivanok a Zuraknak! Holnap otthoni ido szerint 12 kor tessek nekem szurkolni!
-
Balinov
titán
Gyik,koszi Ferko baratod elerhetoseget.Lehet,holnap este Kataval ossze is futunk,olyan kedvesek
,hogy lehet megsegitenek bennunket egy lakcimigazolassal.Hattalmas respect erte nekik$
-
Balinov
titán
Miujsag kedves nyugdijas kollegak? Udvozlet innet a messzi tavolbol!
-
Balinov
titán
Köszönöm FIÚK!
-
Balinov
titán
By fiúk,gondoltam elköszönök mindenkitől,mert holnap,a nagy búcsúzkodások közepette nem biztos,hogy sort tudok keríteni! Szurkoljatok! Játszatok sokat és ne feledjétek a játék a lényeg,nem az eredmény! Remélem,hamarosan visszatérhetek közétek! Jó volt veletek dumálni,játszani,veszekedni! Hiányozni fogtok!
Bali
-
Balinov
titán
Sziasztok,mi van a NYEV.-es TS-szel? Most el kell futnom,de még utoljára,mielőtt holnap elviszik a gépemet,szeretnék egyet játszódni.Lesz valaki kb 1 óra mulva?
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- Spórolós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest