Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Csatlakozom hozzád: én is elégedetlen voltam a pörkölttel, de úgy vettem, hogy egy új fogalmat vezettél be pörkölt címen. No hát a magyar konyhának is kell európanizálódni - kevesebb zsír meg minden...
De az igazánütős aznap este Atus ''bor''-a volt. Szárazabb mint az Atacma homokja, a savassága pedig valahol az akumlátor és a királyvíz között volt/valamivel a kireályvízhez közelebb/!:C -
Satan-Claus
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Nem a sz@rt nem ismertél személyesen. Vácott is találkoztunk már, csak te akkor másik klikkben dumcsiztál, amíg este nyolckor el nem kezdett fütyülni a terepszínű piszama, meg a ''Trainspotting'' feliratú hálósipka...:)
A tali tényleg nagyon jó volt. Öszintén szólva nem hittem volna magamról, hogy meg tudok inni úgy 9 (vagy tíz, egy nem bizonyítható :) -
launcser
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
na te is leirtad mcjameses sztorit
végülis abból fizettem ki a söröket, úgyhogy pont jó időzítés volt :)
mész mercit venni abból amit rajtunk kaszáltál? :D -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
Szerintem a pörkölt azért nem lett olyan amilyennek szeretted volna mert a krumpli (keményítő) besűrítette a szaftot. Ennek ellenére mindenkinek ízlett :)
Elég is lett volna, csak néhány adag horribilis méretűre sikerült. Pl az enyém. Miután én degeszre ettem magam, a maradékból még öcsém fullra ette magát és még mindig maradt, amit végül Szeni tüntetett el. :)
''Sajnos nem sikerült rávennem a társaságot a túrázásra''
Dehogynem :) . a csapat egy része a buszmegálótól bandukolt föl, és ha nem vesszük föl őket kb 2-re érnek föl :)
Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Yettel topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HP Thunderbolt 4 kábel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest