Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Szia! Látom, hogy az évekkel későbbi kérdésekre is válaszolsz, megkockáztatok én is feltenni egyet. Kényszerből kell használnom egy Quadro 4000-est, mert a mostani 2 monitorom csak DisplayPorton tudja a natív felbontást, korábban alaplapi vga-t használtam, amin sajnos nem volt. Probléma a következő: 1 monitorral viszonylag hűvösen, 65°C körül megy idle-ben. Amikor viszont bedugom a második monitort, felszökik 90°C körülre és okádja magából a hőt, pedig semmi nem fut a gépen, csak az AIDA64-ben nézem a hőmérsékleteket, nVidia driverben is 0-1% terhelést mutat. Többször újratelepítettem már a drivert, nem oldotta meg a gondot. Van valami javaslatod rá?
2 éve volt takarítva és újrapasztázva, de pormentes helyen volt tárolva. Egyik monitor 2560x1440, másik 1920x1200-as, első displayport kábellel van bedugva, a másik dp -> hdmi átalakítóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2 éve volt takarítva és újrapasztázva, de pormentes helyen volt tárolva. Egyik monitor 2560x1440, másik 1920x1200-as, első displayport kábellel van bedugva, a másik dp -> hdmi átalakítóval.