Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
-
füles_
őstag
-
füles_
őstag
válasz Malibutomi #14767 üzenetére
-
füles_
őstag
NVIDIA Drive PX 2 has Pascal GPUs with 4GB GDDR5 memory
Szerintem ilyen specifikációkkal nagyon magas az a 250W fogyasztás,a 2db GPU ellenére is -
füles_
őstag
válasz Firestormhun #14931 üzenetére
VideoCardZ szerint 332,90 mm² a mérete.Nekem telibe 330mm² jött ki,szóval valahogy eköré várhatjuk
-
füles_
őstag
válasz westlake #15091 üzenetére
Ha rendesen be van könfigurálva a gép, akkor egy VGA igenis elkéri a teljes TDP-t. Sőt, a limitet kitolva még többet is.
Akkor egy másik példa: TPU MSI GTX 980 review
Power delivery requires two 8-pin PCI-Express power connectors. This configuration is specified for up to 375 W power draw.Tehát akár 375W-ot is felvehet,de játék közben a maximum is csak 207W.Jó lehet hogy vannak olyan alkalmazások amelyek jobban megtekerik a kártyát,de akkor sem hiszem hogy 250W fölé menne.375W-ot lehetetlen ezzel az MSI hűtéssel lehűteni
-
füles_
őstag
válasz TESCO-Zsömle #15135 üzenetére
Mert hátul fújják ki a meleg levegőt és nem egymásra
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz gainwardgs #15150 üzenetére
Szóval akkor a Pascal egy tökéletes/hibátlan architektúra és nincs semmi negatívuma.Értem
[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
Nem értem miért vártok olyan sokat ettől a szériától. Szvsz teljesen egyértelmű, hogy ez csak egy bőrlehúzós széria a jövő évi 7nm-es architektúráig, főleg ezzel a ray tracing dumával.
A 12nm-es node majdnem ugyanaz, mint a 14/16nm, szóval ha nem találtak ki megint valamit, mint anno a Maxwellnél akkor felesleges reménykedni abban, hogy a 2070 majd hozza a 1080Ti teljesítményét fele fogyasztásból. Megcsinálhatnák, hogy hozza azt a teljesítményt, de a fogyasztás kb ugyanaz lenne.
Majd holnap kiderül minden. -
füles_
őstag
válasz KAMELOT #19149 üzenetére
NVIDIA announces GeForce RTX 2080 Ti, RTX 2080 and RTX 2070
WhyCry úgy néz ki, hogy időutazó.
-
füles_
őstag
válasz Puma K #19171 üzenetére
Köszönhetően az AMD-nek
Már bocsi, de ez egy giga nagy LOL.
Nem hiszem, hogy az AMD hibája lenne az, hogy amikor jó termékeik is voltak, a konkurencia mindig mocskos, antikonzumer practice-okkal hátráltatta a már így is underdog pozícióban lévő vállalatot (Intel pénzosztása a Dell-nek meg sok más OEM-nek, GameWorks, GPP stb.), így nem tudtak megfelelő R&D-hez jutni.
-
füles_
őstag
válasz Puma K #19215 üzenetére
Én nem sajnálom az AMD-t, én a versenyt és a sok birkát sajnálom, aki bezabálva mindent, ami ezen a prezentáción elhangzott gondolkozás nélkül fog kifizetni 1200 dollárt egy XX80Ti osztályú kártyáért, vagy 600 dollárt egy XX70 osztályú kártyáért. Tudom nem az én dolgom, nem rám tartozik, de mindenkinek van egy szubjektív véleménye, nekem pont ez. És ahogy elnézem a fórumokat nem vagyok egyedül.
-
füles_
őstag
-
füles_
őstag
válasz -Solt- #19469 üzenetére
Valami biztos készülődik, mert behúztak pár nevesebb GPU-s csókát az RTG részleghez. Reméljük, hogy valamit összehoznak, mert ezek az árak már ilyesztőek.
(#19481) Dare2Live
Az AIB kártyákra van 499 dolláros MSRP, csak nem tudjuk, hogy az AIB partnerek ezt mennyire fogják figyelembe venni.[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz Remus389 #19953 üzenetére
Én játékosokra haragszom, hogy amikor lehetett és egyforma tudású és árú AMD karesz volt, akkor is mindenki az Nvidiát vette, inkább vettek 1060-ast mint RX 580-ast, vagy régebbről is voltak versenyképes kártyái az AMD-nek, de nem, mindenki bevette az Nvidia marketinget.
Legalább ez egy jó lecke lesz nekik, hogy a kövi kártyájukat 100-200 dollárral drágábban kell megvenniük. Aztán lehet, hogy az AMD is így gondolja. Így, hogy nem igazán van most konkurencia, az emberek meglátják, hogy mi lenne, ha egyáltalán nem lenne konkurenciája a zöldeknek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs