-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Hehe... grillforce. Ez jó.
Igen, teljes értékű fermi, kb. olyan mint a GTX480 magasabb órajelekkel és több TMU/ROP-val.
ROP-ra 64-et számoltam (GTX480 ban lévő 60 helyett), de a TMU-val bajban voltam nem ismertem a pontos adatot, aztán 52-re saccoltam (48 helyett). Persze a magasabb órajelek sem stimmelhetnek, mert régebbi netes infókból szedtem.
Sacc/Kb igy is 15-20% több hőt kéne termeljen mint a GTX480 és alig nyújt jobb teljesítményt.De majd a gyakorlat talán más lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS ROG STRIX 1060 6GB
- ASUS TUF GAMING RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.01. KARCMENTES!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. Kiemelten szép!
- ASUS TUF GAMING RTX 5070Ti 16GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ! BONTATLAN! ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest