Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
ScomComputer #669 üzenetére
Majd biztos lesz helyette valami más, még talán jobb is. Én 1x próbáltam ki, tudom hogy hasznos kis program volt, de elég sokat olvastam arról hogy hajlamos volt különböző problémákat is okozni. Voltak közöttük random játék összeomlások, ismerősömnek meg pl. random kékhalálok voltak játék közben amíg fent volt a gépén
Mondtam neki törölje le mikor megemlítette hogy fent van neki ez is, valamiért utána megszűntek ezek a problémák. Pedig csak monitorozáshoz tette fel állítása szerint, nem nyúlt hozzá semmi máshoz (elvileg, de aztán ki tudja
).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Robocop – Rogue City: Unfinished Business teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max