- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Grave_444 #657 üzenetére
Ha nem izgat a fogyasztás, akkor amúgy mi értelme az UV-nek?
Az a pár fok olyan sokat számít? Nekem az ASUS TUF kártya (3 ventis monstrum) alapból nem nagyon megy 60 fok fölé még kiengedett FPS mellett sem. Mondjuk nekem egy CM N300-as házban van egy venti az oldallapon pont a kártya mellett, az valszeg elég sokat számít. Meg mondjuk azt sem tudom ez az 5500-as CPU mennyit hagy benne.
UV-t meg sem próbáltam, nem tudom lenne e értelme, fogyasztás nyilván csökkenne, de a kártya teljesítménye is visszább esik nem?
-
PuMbA
titán
válasz
Grave_444 #657 üzenetére
Ja, értem. Én a fogyasztás és a hang miatt undervoltoltam. A gyári 1897MHz-es képest az 1875 MHz semmi és megspórolok körülbelül 40W-ot. A ventik is halkabbak lettek, mert 200RPM-mel alacsonyabb fordulaton pörögnek. Így már kiegyenlített és nagyon-nagyon halk a gépem hangja még játék közben is, mert 1400RPM-en már túlharsogta a CPU hűtőt az ott fellépő plusz rezonancia frekvencia miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest