Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Asus Strix 970 idle 41-42 fok GPU-z szerint. Erről tapasztalatok?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Persze, tudom, csupán érdekel, hogy minden reális-e rajta. Negyed óra youtube után most nekem is 55 fokra melegedett.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
kovsol
titán
válasz proci985 #20409 üzenetére
45 fok? nekem a szoba hőmérséklet + pár fokon megáll a G1 idle. És a minimum venti fordulatot én átírtam biosban, így 600rpm el lassabban pörög, mint amit minimum lehetne adni neki szoftveresen.
Én mondjuk a böngészőben kikapcsoltam a hardveres rásegítést, így a gpu nem szokott ott dolgozni.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Menor21
csendes tag
Nekem ami van 970 Black az idle allapotban 30-31 fok. Gondoltam leirom osszehasonlitas keppen. Mondjuk en nem huzogatom A karit.
"Amikor megértem annyira az ellenfelemet, hogy le tudom győzni, abban a pillanatban meg is szeretem őt."
-
Menor21
csendes tag
-
gaben88
őstag
-
törölt tag
Bf4 multi alatt 1500MHz-n a 980 Classified nálam max 65fok.
-
törölt tag
A hét közepén jön egy Kraken G10,rádobom a Corsair H110 et és csúszka húzásos ~szakmai bravúrral~ lealázom a 980/Titan párost a 970 emmel ( tudom értelme nem sok van levizezni egy 970 et,de mivel váltok Raijintek Tritonra a cpu-n,nem akarom eladni a H110 et se. )
-
Daralo:)
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ARCTIC COOLING Accelero Xtreme IV amiről tegnap volt téma.
Na most a helyzet az a hátsó bordát nem tudom felrakni mert nem férne el a hang kártyám a Videókártya felett és mivel csak oda tudom rakni(p8z68v-pro) így az lemaradna nagy baj lenne ez?!!?
köszönöm!
Szerk: Erről vélemény?
ARCTIC COOLING Accelero Hybrid II
[link][ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz #16729600 #20421 üzenetére
Szerintem gondold meg azt a cserét. A triton minden tekintetben vissza lépés. Na meg hiába a nikkelezett blokk én réz + alut egy körben így sem hagynám. Azt se felejtsd el, elöl van a vrm rész a kártyádon, a semmit fogja fújni a venti a g10-en, előre meg gányolnod kell kis bordát -ventit, mert hűtetlenül gáz lesz. Fordítva meg nem tudod beszerelni, mert bele ütközik a vga tartóba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet,hogy igazad van/lesz,de már kiszállítás alatt vannak a rendelések.Az is tény,hogy nem tudom az EVGA 970 elrendezését,de még utána nézek a neten.A tritonnal kapcsolatban ellenben kicsit vitáznék, szinte az összes tesztben veri a H110 et,ráadásul nekem az a piros szinezés nagyon bejön
-
-
-
törölt tag
Teljesen igazad van az EVGA 970 el kapcsolatban,hakapeszi módon berendeltem a G10 et,anélkül,hogy megnéztem volna a kártya kialakítását Valóban a semmit fogja hűteni a Kraken.Nincs más hátra,mint a barkácsolás,de hát végül is nem csak azért rendelgetünk,mert kell valami feltétlenül,hanem a gyerekes sufni tuning kielégülésünk okán is
-
cyberkind
félisten
Ez a 900-as széria már tudni fogja futtatni a DX12-t, vagy csak az újak tudják majd?
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz cyberkind #20435 üzenetére
Nem csak a 4GB VRAM miatt Baromi jó kártya a 970, persze ismerni kell a korlátait és aszerint illik használni, de minimális a kompromisszum. FHD felbontásra két évig biztos elég lesz.
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
Assdak
őstag
Próbáltam végigfutni a topicot, három versenyzőre szűkült a kör.
GIGABYTE GV-N970G1
ASUS GeForce GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK
Gainward GeForce GTX 970 PhantomEzek közül melyik lenne a jobb vétel? Esetleg ha más típus?
Nem szempont a tuningolhatóság, de megbízható legyen, ne túl hangos, és amelyikre a legkevesebb a panasz ciripelés terén. -
Agyzuzo
addikt
Tervezem hogy lecserélem a 970-esemet egy 980-ra. Szerintetek megéri várni a 8 gigás változatra? Meg lehet becsülni hogy nagyjából mikor futnak be ezek a magyar boltokba és milyen áron a mostani 4 gigás 970-esekhez képest? Illetve ami még lényeges, valahol azt láttam hogy a 970-es 165W-s TDP-jéhez képest ezek 190W körül lesznek, ami az én 520-as tápomhoz már elég necces szerintem, új tápot viszont nem akarok venni... kicsit furcsállom mondjuk hogy a több RAM ennyivel megdobná a fogyasztást.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Assdak #20438 üzenetére
Szerintem a Gigabyteot válaszd, nekem is ilyen van, rev 1.0 de nem "ciripel" egyáltalán, gyárilag viszonylag magas órajelre boostol(1380mhz), szóval akkor is erős ha külön nem tuningolod, a hűtése elég jó, van normális VRM hűtés is, hátránya, hogy a ventilátorok alapból magasabb fordulatszámon mennek(viszont nem hangos így sem) és nagy(nem fér be minden házba). Gainwardot azért nem választanám, mert drágább és csak 2 év gari van rá, Asusról sok jót írtak ebben a topicban, szóval az is jó választás lehet.
-
Assdak
őstag
válasz Fehercsoki #20441 üzenetére
Annyi még, hogy teljesen azonos áron van mindegyik, tehát ez nem döntő szempont. Max annyi, hogy az Asus mellé adnak pendrive-ot meg valami szaros játékot.
-
törölt tag
Valami linket kérnék a szakértő uraktól,hogy akkor milyen VRM bordát/sünit tegyek a 970 re? Megrendelném még ma a bütyköléshez (jó lenne persze,ha lehetne kapni Amazonon )
-
pkornel
aktív tag
Az új drivert a GTA5-höz honnan lehet leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs