Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Hagyjátok már ezt a bányászást. Régen nem aktuális. Főleg nem ezekkel a kártyákkal.
Vagy abból az egyedül árválkodó (kiközösített) AMD R9 290X-ből jutottál erre a következtetésre?#20150: Második.
#20152: Egy elért teljesítményhez kell gratulálni, ehhez nem.
#20154: Nem akartam rasszistának tűnni.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Mate
nagyúr
válasz westlake #20148 üzenetére
Rossz a kép, javítottam.
-
XaraX
addikt
válasz gainwardgs #20133 üzenetére
Nálam ennyi lett, természetesen nem alapon, mint a képen is látszik.
A cpu 4400-on.
Viszont az AB-vel végig 1592-öt mutatott gpu sebességnek, mig a Heaven valami 1700 fölöttit írt a jobb sarokban.
Ez gondolom valami bug.[ Szerkesztve ]
-
Menor21
csendes tag
Sziasztok,
A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy Asus Black GTX 970 nek. Na most írtátok itt, hogy van 349.88as driver. Azt honnan tudom letölteni? Mert sehol nincs az nvidia honlapján.
Köszönöm
"Amikor megértem annyira az ellenfelemet, hogy le tudom győzni, abban a pillanatban meg is szeretem őt."
-
TTomax
félisten
válasz Menor21 #20164 üzenetére
Igen,volt ilyen driver... WIN 10re...az összes 349es driver WIN 10es volt.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gaben88
őstag
Zotac marad (hal' Istennek, mert nagyon jo kis kartya) es a mai teszteles eredmenye az lett, hogy ha kikapcsolom az erositoben az Audyssey-t es a Dinamic EQ-t akkor nincs zugas!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
katt777
félisten
Bármelyik nagyker elküldhet a francba a bios modra hivatkozva, ezt írtam le éppen, ezért kellett a gyártóig elmennem anno. Szóval nem kéne félrevezetned másokat , főleg, hogy a kari úgy is meghibásodhat, hogy már nem tudod visszatenni az eredeti biost.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hát, ha meghalt, az más tészta, de legtöbbször nem meghalnak, hanem valami hülye hibát produkálnak a VGA-k. Én mindenesetre nem hagyatkoznék a mázlifaktorra. Az enyémnek pl. a hűtője halt meg (ASUS Glaciator), pedig az nem volt módosítva, aztán a hűtő javított cserekártya hűtője is bedöglött. Szóval jó lapokat csinál az ASUS, de a VGA-ikat messzire kerülöm (GB-nál meg fordítva).
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Az ASUS GTX 980 Gold nettó 210k azon a helyen, ahol a MATRIX 194k, a Classified pedig 197k. Raktáron még nincs.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Asbee
veterán
válasz katt777 #20168 üzenetére
Senkit nem vezettem félre. Megint azt hiszed csak neked vannak tapasztalataid. Lassan túlláthatnál ezen. Két halott vgam is volt gariban cserélve amin bios volt módosítva. Az egyik egy Asus 7950 volt, amin elég rendesen bele volt nyúlva. Semmi gond nem volt egyikkel sem. Természetesen ez is nagyker, disztribútor függő, el tudom képzelni egy kinyírt vrm-es kártyánál amin valami no limites bios van vissza dobnák a karit, valamilyen szinten jogosan is.
Tudnék másik példát is mondani, ami ugyan nem az én karim de meghalt hűtő cserénél és semmi gond nem volt. Ez kb olyan mint a vga hűtő leszedés még ha csavar matrica nincsen, szólni szólhatnak de nem szoktak.
Te bele futottál pont egy ilyen esetbe biossal. Senki nem mondta azt, hogy nincs ennek kicsi kockázata, de hogy 100%-ra ugrik a gari mint ahogy Lauda gondolta, ez így azért nem igaz.[ Szerkesztve ]
-
-
katt777
félisten
Láttam már meghibásodott kártyát nagykerből visszajönni megégve, amely elküldéskor nem volt olyan, csak hát a pórul járt vásárlónak bizonyítéka nem volt erről. De sztem mindez nagyon off, én csak arra próbáltam utalni, hogy senki ne hitesse el mással, még csak véletlenül se, hogy bármit csinálhat a bios-szal, abból biztosan nem lesz probléma.
-
westlake
félisten
válasz katt777 #20175 üzenetére
Kezdesz átesni a ló túlsó oldalára. Nagykerből visszadobott, égett kártya? Ne vicceljük már. Miért a vásárlónak kellene bizonyítani, hogy átvételkor nem volt égett? A szerviznek kell az átvételkor megtagadni az átvételt, égésre hivatkozva. Átvették, akkor nem volt égett. Pont.
Megette a vevő ezt a koholt vádat? Meg is érdemli. Ügyvéd, bíróság.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
TTomax
félisten
-
HSM
félisten
válasz katt777 #20170 üzenetére
A "hülye hibát produkáló" VGA-n mégis mi akadálya visszarakni az eredeti BIOS-t?
Kb. csak a teljesen halott kártyára nem lehet, de az meg teljesen halott ugye. Persze, leszedhetik a csipet külön, és ráköthetik olvasóra, ha nagyon kukacoskodni akarnak, de szerintem van ennél jobb dolguk is. -
katt777
félisten
válasz TTomax #20178 üzenetére
Én csak megjegyeztem, hogy a bios-mod könnyen garancia kizáró tényező lehet, ami tény. Ezen nincs mit vitázni, nem én magyaráztam bele, hogy de mégis.
Szaby59: Ott maradt valami régebbi beállítás. Én szoktam tesztelni őket, de még nem jött ilyen kép (black screen ).
-
blu79
addikt
-
Asbee
veterán
válasz katt777 #20183 üzenetére
Nem, te megjegyezted, hogy én itt félrevezetem az embereket azzal, hogy attól hogy biost módosítanak cserélnek, azzal azonnal nem tutira ugrott a garancia.
(#20182) Lauda: Olvasd el az első hsz-t. Ha neked egy letöltés, átnevezés kettő kattíntás nehéz, akkor tényleg a legjobb ha elkerülöd az ilyen kártyát.
-
HSM
félisten
Aki lecserélte, az vissza is tudja rakni eladás előtt. Ez már csak lelkiismeret kérdése. Tény, nagy görénység a vevő tudta nélkül mókolt BIOS-al eladni a kártyát, de keveset tudsz ez ellen tenni, mint vevő. Legfeljebb, hogy jól megválogatod, kitől veszel ilyesmit.
(#20184) G4ula84: Szerintem mindenképpen le kell, de megfelelő rutinnal ez egy kb. félperces történet.
-
Televan74
nagyúr
Annak meg ott a bíróság.
Pl.: Én az MSI GTX980 -t moddolt biosal adom el és nem szólók róla,amiből neki később hátránya származik,lazán kérheti tőlem a kártya vételi árát. Én meg megkapom a hibás kártyát.(De ezt bizonyítani is tudni kell.)
Persze ha úgy veszi meg hogy tud róla akkor lelke rajta.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
katt777
félisten
Neked utoljára: Te ezt írtad a bios-mod garos kérdésre: "Miért történne bármi?" Mintha nem történhetne, és még meg is magyarázod, hadd vegyen csak valaki ilyen kártyát, ez félrevezetésnek tűnik számomra, akár szándékos, akár tudatlanságból fakadó.
Én ezt: "Bármelyik nagyker elküldhet a francba a bios modra hivatkozva" - ez viszont tény.
És még: "nem kéne félrevezetned másokat" - ami a magyar nyelvnek legalább az alapjait ismerők számára legföljebb kérés, vagy jóindulatú figyelmeztetés a fenti megjegyzésed miatt, de semmiképp sem állítás.
Az "azzal azonnal nem tutira" "meghatározás" értelméről inkább nem is szólok.
A továbbiakban légy szíves, hanyagold a hsz-aimat.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz katt777 #20191 üzenetére
Te írtál nekem. Olvasd már el mikre reagáltam. Megint csúsztatsz. A Miért történne bármi?-t sem arra írtam amire te gondolod, csak utólag próbálod bele magyarázni. Igen, ha korrektül tájékoztatnak lehet ilyen kártyát venni. Amíg rám utalgatsz, meg nekem válaszolgatsz olyanokat amiket nem mondtam addig reagálni fogok.
Nem vezettem félre senkit, nem mondtam semmi olyat ami nem tény és azt sem kérdőjeleztem amit te írtál, egyszerűen léteznek a te eseteiden kívül mások is.[ Szerkesztve ]
-
garfield545
tag
válasz eldarin #20120 üzenetére
Köszönöm a válaszókat + holnap vagy hétfön itt a gép amit elfelejtetem írni az egy fsp aurum gold 500w gold+ -os minősítésél remélem nem kell tápot vennem de jó kis gép lesz majd teszek fell teszteket adigis egykis csemege igaz hogy nem nvidia meg intel kombo de meg érri meg nézni egy 7 éves vass mire is képpes
Képekazért van tömöritve mert png-és képek és paintal csináltak 35 mega a teljess méret
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
Asbee
veterán
válasz #35434496 #20195 üzenetére
Köszi. 73,5% AsicQ. Gyors Hardline multi teszt, ami azért fűt. A hűtés úgy van belőve 65 fok körülig nem pörög a venti, 72-73 fokon tartja minél halkabban. Itt nagyon pici hangja van, ~1150 rpm. 1405-ig boostol alapban 1367 helyett.
Játék alatt semmi coil whine és érdekes boost lépcsőket sem vesz vissza a szokásos hőmérsékleteknél. Elsőre tetszik. Tuning majd este, de ez még tuning nélkül sem rossz. -
bulgesz777
tag
Sziasztok! Az alábbi három kártya közül melyiket ajánlanátok megvételre? Fontos, hogy meglévő csendes konstrukciójú pc-be menne, tehát halk legyen. A három közül melyik a legcsendesebb és melyik cicereg kevésbé a tapasztalatok alapján? (A ház amibe a kártya menne, egy hangszigetelt Nanoxia DS 2-es)
ASUS GeForce STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 4GB
Gigabyte GTX 970 GV-N970G1 GAMING-4GD (tuningolt verzió tudom, de nekem fontosabb szempont, hogy csendes legyen, nem tudom ez megfelel e ennek az elvárásnak)
Gigabyte GeForce GTX 970 GV-N970WF3OC-4GD (rev. 1.0/1.1) 4GB (erről azt olvastam, hogy mivel nincs rajta a G1 verzión megtalálható backplate, így nagyon hajlik a nyák, viszont azt is írták, hogy ebben a rev 1.1-es javították a cicergést.)Tuning nem lenne. Ja és ha a VSyncet bekapcsolom akkor ez a cicergés dolog nem jelentkezik? 60fps nekem bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz bulgesz777 #20197 üzenetére
Szia! Ha nem nyúlsz a kártyákhoz a Strix a leghalkabb. Gondolok itt tuningra, venti profilra. G1 volt nálam annak alapban szinte fölöslegesen magas a venti fordulata.
-
bulgesz777
tag
válasz bulgesz777 #20197 üzenetére
azzal kiegészíteném még a hozzászólásomat, hogy az ASUS GTX 970 Black verzió miben másabb a simától?
-
katt777
félisten
válasz bulgesz777 #20199 üzenetére
GB WF3OC rev1.1 Tökéletes (legfeljebb a min hűtést kell leszabályozni biosban), és ár/értékben is verhetetlen, ráadásul jól tuningolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest