Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Amúgy nem is hal be a kártya ha túl megy a 3.5GB VRamon . Itt egy videó ahol bizony 3800MB felett is jár a kártya és nem tűnik akadozásnak a dolog.
7:57 percnél.
-
HSM
félisten
válasz TTomax #16904 üzenetére
Akárhova beletekerek, borzalmasan döcögős az egész, nem egyenletes. Arra céloztam, ez így nem jó mérés, mivel neked nézőnek nem jön át, van-e valami gond. Olyan, mintha mindegyik kártyával gond lenne, függetlenül a VRAM használatától. Másfelől a shadowplay se biztos, hogy a legjobb erre. Külső kamera, a monitorral szinkronizált felvételi képkockaszámmal talán elmenne, de a legjobb egy korrekt frametime mérés lenne.
Ez így csak félrevezetésnek jó. -
dergander
addikt
A játék alapból olyan ha végignézed akár a videót is hogy döcög,szerintem ez a probléma fentáll a motorba is,de fenn áll a VGAba is nehéz kiszúrni hogy most akkor mi is van.
Szerencsére még nemestem bele ebbe a problémába hogy "döcögjön" valami is,de előfordulhat. Nem vészes ez a dolog annyira. Egy jól megírt játék nemfog elmenni 3Giga felé se,csak épp sok a rosszul optimalizált játék.Jah igen a videó végén kivan írva a frametime is mindkét kártyánál.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz kovsol #16906 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem. Ugyanakkor hogy volt ez mintavételezve? Szemre 500MS-es frissítéssel kiírni a frametime-ot? Ez átlagol így vagy mi? De ettől függetlenül nem túl meggyőző. Ezt úgy kell mérni, FRAPS-al megméred egytől egyig mindet, és készítsz belőle egy diagrammot. Az mérés, ez kicsit komolytalan.
(#16907) dergander: A mérés végén, tényleg, azt se vártam meg. Ott látni is, hogy a 970 Ultrán azért nem olyan magabiztos, mint a 670.
Én nem akarok állást foglalni újra a 3,5GB-os kérdésben, a megfelelő hírek topikjaiban már megtettem. -
blu79
addikt
-akinek gtx 970-e van és megvan a CoD AW az próbálja ki , minden maxon + SMAA t2 és 4X élsimítás 1080P, nekem végig 3.5 GB fölött van a vram bőven
-és írjátok meg hogy akadozik e vagy nem¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Marmonkanna
tag
melyik most a tuti nvidia driver?
nemrég még mintha a 347.25-ös verzióra írták volna ezt, van változás? -
bombibmw
veterán
válasz Marmonkanna #16914 üzenetére
A legújabb sokaknak nem akart települni,meg fagyott.
A 25-ös tuti. -
BlackSoft
addikt
RivaTuner miért nem akar nekem egyetlen játékban sem mutatni semmit?
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
MPowerPH
félisten
Nah, gyors elhatarozasbol menesztettem a 2. 980-ast a gepbol. Varjuk a next gen.-t, es bizunk a bika GPU-ban, ami birja a magasabb felbontast is.
Don't Tread On Me
-
blu79
addikt
válasz mcwolf79 #16911 üzenetére
- és mennyi vramot használ a VGA ? mert ha magasan 3.5 fölött használ és prímán fut magas FPS-el és nem akad be néha néha akkor működik rendesen ahogy kell a teljes 4 Gb ami a kártyán található, jelenleg csak az Aw-nél vettem észre hogy tartósan 3.5 fölött használja a memóriát magas Fps mellett és ha nem akad néha akkor jól működik az a 4 GB-t,
- egyébként az élsimítést mennyire állítottad be, mert ha 16X re beállítod leesik az fps tizenx-re[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
nagyúr
válasz rapidsquirel #16919 üzenetére
Nincs,csorosag van.
Komolyra forditva...
Egyenlore nem tudom mit vegyek. Problemak vannak az sli kezelessel,persze nem a kartya a hibas.
Innen is csokoltatom a jatek keszitoket.
Assetto Corsa nekem is fontos lett volna sli-vel a 3 monitor miatt.
Egy gpu sosem lesz mar eleg semmire,es nem fogom feladni a gpu gyartok miatt a 3 monitoros jatekot. Aki probalta tudja mirol beszelek,nagyon elvezetes.A vegen meg lehet atmegyek amd-hez,felteve hogy csinal egy olyan kartyat ami elbir 5760*1200 felbontassal nem low grafon.
Jelenleg a tartalek gtx 660ti pihen a gepben.
Igaz nem is igazan jatszom most,nem jut ra ido.
Amugy 1080-ra ez is eleg.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
bboyflikk
csendes tag
Sziasztok nagy dilemmába vagyok ugyanis nem tudom hogy melyik processzor hajtaná ki teljesen a 970esem jelenleg egy AMD fx-6300-asom van de ha intelre kell váltani akkor az érdekelne hogy melyik hajtaná ki? illetve melyik legolcsóbb i5 hajtaná ki úgy hogy húzva van stb Köszönöm (nem lesz tul sok pénzem a váltásra ha ugy van + drága az intel+új alaplap és proci hűtőt is kell majd vennem)
-
bombibmw
veterán
válasz bboyflikk #16923 üzenetére
Van komplett gépajánlós topic,de ott herótjuk van a tuningtól,úgyhogy érdemben nem kapnál választ.
Szerintem egy használt Z77-es lap,meg egy használt 2500k,3570k kéne(ha olcsóbban szeretnéd megúszni) 4,5GHz-re meghúzva és akkor már szépen ki lenne hajtva a kártya.
Vagy Z87 és 4670k,4690k.
Tuning mindenképpen kelleni fog a kihajtáshoz.[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz bboyflikk #16923 üzenetére
FX 8350 nem hajtaná ki(dehogynem), 4.8-on csodákra képes az is?!
A lapod milyen, bírná a tuningot? Akkor nem kellene platformot cserélni, olcsóbban kijönnél.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
bboyflikk
csendes tag
válasz hszilard666 #16928 üzenetére
És mennyire érdemes a garanciával törödni? mert én parázok hogy kb 1 hónap után tönkre mene vagy ilyesmi hogy érdemes proci vételekor használtan megkötni az üzletet? valami szerződést aláirni hogy esetleg x ideig próba garanciát ad rá? ilyesmi? Köszi a válaszokat előre is és milyen lapon lehetne tuningolni az intelt?
-
hszilard666
veterán
válasz bboyflikk #16929 üzenetére
Nem kell, ha nem voltak ln2 alatt a procik nem döglenek olyan sűrűn. Én az első 3570K mat 100fokon főztem amikor tanulgattam a proci tuningot, azóta is csodásan megy! Pár hét próbagarit kérhetsz rá, valszeg adni is fognak.
Ha tuningolni szeretnél mindenképpen Z-s lapot keress, az való a túlhajtásra. A procira hűtőnek valami nagyobb heatsinket néznék, a kompakt víznek az ár/érték aránya nem a legjobbKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bombibmw
veterán
Azért olyan cuccot keress inkább,amihez van rendes gari!
Én próbagarival nem vennék semmit.(#16932) bandi0000:
A proci nem is,de ha van garis,akkor inkább azt.
Mondjuk,ha valaki delideltetni akar,akkor tök mindegy is.
Bár most pont van egy esélyes tönkrement proci a másik topicban(reméljük nem).[ Szerkesztve ]
-
bboyflikk
csendes tag
válasz hszilard666 #16934 üzenetére
Köszönöm szépen csak max 1 hónapig kéne vagy annyi se mert ha tudnék váltani akkor eladnám a mostani procim meg alaplapom kb 30-40 k összesen és abból tudnék venni hűtőt csak igy előre nem akarom eladni mert akkor nem tudok gépezni meg keresni dolgokat se de ha jol tudom az fx-6300 iránt nagy a kereslet és még garanciás meg asus M5A97 LE R2.0 garanciás lapom van még
-
katt777
félisten
Felejtsük már el a próbagart! Az ilyen biztos gázos proci. Törvény szerint felelős az eladó az eladott termékért 3 hónapig, persze szerződés kell.
2500K-t válassz akár egy Z68 lapban, az még jó kombó (főleg, ha Virtu is van, én nagyon bánom, hogy anno el kellett adnom). A későbbi prociknak szar a kupakolásuk, böszme hűtővel is forrnak (további kiadás), 2500K pedig simán behozza őket a jobb tuningolhatóságával. Nálam 4.6GHz-et vitt úgy, hogy csak lazáztam a tuningotl mert nem láttam értelmét +2-300MHz-nek. 4670K 4.2GHz-en már Aida tesztben is határeset, pedig ninja 3 van rajta, komolyabb tesztet rá sem lehet engedni, teljesítményben meg ugyanott van mint a 4.6-os 2500K.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
vbbb
addikt
Hali! Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek elég-e egy 970-es egy 1440p-s monitorhoz vagy inkább vegyek még mindig 1080p-est? Árban nem sok a differencia a kiválasztottjaim között egyébként.
Szeretem ha a játékok maximális beállítások mellett futnak (Metro Redux, Far Cry 4, World of Tanks, Assassin's Creed: Black Flag, Company of Heroes 2...stb.) és tanácstalan vagyok, hogy milyen felbontású monitort merjek venni. Vissza olvasgattam, de egyértelmű választ nem találtam.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Hmm...most még feljebb van az ára mint amit adnék érte, meg akkor vehetnék tápegységet is mellé gondolom nagyobbat, bár tuningolni abszolút nem fogom a kártyát.
(#16940) dergander
Na meg egy 1440p-s monitort lehet-e 1080p-n használni? Úgy olvastam eléggé romolhat a képminőség monitortól függően. Ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
Miért nem wqhd a cél? Igaz ott is(csaknem) kevés az 1 vga, viszont a legtöbb játékban megfelelő.
Ha 1440p-s monitort 1080p-ben használsz, hát az igen haszontalan..[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
kovsol
titán
válasz rapidsquirel #16942 üzenetére
WQHD az nem 2560x1440 ? Mert én azt hittem eddig, hogy az ugyan az mint az 1440p.
May the Force be with you!
-
vbbb
addikt
válasz rapidsquirel #16942 üzenetére
Csak addig használnám amíg nem mennek lejjebb az árak és rászánnám magamat egy sli kialakításához mert igen csak jó kártyának tartom és nem hiszem, hogy meg akarnék válni tőle pár évig. Szóval ez csak olyan ideiglenes megoldás lenne, csak az a kérdés, hogy kivitelezhető és mennyi megy a minőség rovására.
[ Szerkesztve ]
-
-
vbbb
addikt
válasz rapidsquirel #16945 üzenetére
Nem, nem vagyok szőke, nem arra gondoltam.
Arra gondoltam, hogy hogyan néz ki egy játék butított felbontáson egy ilyen monitoron. Szóval élvezhető marad-e a játék.
-
rapidsquirel
aktív tag
1080p-ben játszom, néhány éve, 27-es monitoron, semmi gond nincs. Itt inkább a szemérzékenységgel lehet probléma. Hallani arról, hogy az 1080p sokaknak bántja a szemét 27 colon, ezt a jelenséget (hál' Istennek) nem ismerem, jó a szemem. De egyértelműen wqhd, ha már vásárolsz.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
válasz rapidsquirel #16948 üzenetére
Nekem sincs semmi baja a szememnek, sőt szerencsére jobb mint az átlagnak. Na mindegy majd még agyalok rajta egy kicsit meg búvom a netet, csak gondoltam hátha más is volt már hasonló cipőben és meg tudja erősíteni, hogy nyugodtan lehet 1080p-n játszani egy 1440p-s monitoron élvezhető minőségben. De azért köszi a segítséget.
-
Montesantos
senior tag
Nekem 2560x1440 monitorom van 980-al..... szűrőkből vissza kell venni csak akkor van meg +60 fps a felbontás miatt különbséget nem látok rajta csak az fps szám drasztikus csökkenést feltolt szűrőkkel.....
Arra még egy kicsit várni kell vga fronton hogy kompromisszum nélkül lehessen feltolni a grafikát ezen a felbontáson.Szerintem 27"-on fhd egy kicsit már pixeles (saját vélemény)
[ Szerkesztve ]
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest