Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marmonkanna
tag
félig off:
olvastam itt korábban, hogy van ez a 14 napos elállási lehetőség, jó páran konkrétan visszavitték a vga-t az ipon-hoz.
hogy működik ez? lehet ilyenkor is a garanciafutárt használni, vagy saját zsebből kell postázni / személyesen elvinni?
az ország másik végéből kicsit necces... -
Marmonkanna
tag
az a necces, hogy ha felkocsikázom bp-re, az 300 km benzinpénz, de a futár sem olcsó.
na de mindegy is, csak előre gondolkodtam. remélhetőleg nem cicergős, halk gtx 970-et fogok ki, már csak a döntést kéne megszülni, hogy asus vagy msi.
az msi még mindig azzal a "zseniális" matricával érkezik? -
Marmonkanna
tag
azon agyaltam, hogy talán ha msi-t rendelek, akkor a ventin lévő "hírhedt" matrica miatt kisebb az esélye, hogy észrevétlenül rám tudnak sózni egy használtat.
vagy azt is visszaügyeskedik rá? -
Marmonkanna
tag
és ti ezt milyen körülmények közt halljátok?
ház az asztalon/földön, esetleg nyitva, hangszóró/fejhallgató? -
Marmonkanna
tag
jövő héten végre megvenném én is a kinézett gigabyte gtx 970 g1-et.
felvilágosítana valaki, hogy a garanciával mi van, ha belepiszkálunk a biosba? tervben van, hogy én is lentebb venném az idle rpm-t, de nem tudom, hogy van-e ennek következménye.
köszi! -
Marmonkanna
tag
iponnál nézegetem a g1 készletet. tegnap este elméletileg 2 db volt, ma délelőtt már 43, most meg nulla.
szerintetek reális, hogy ennyi idő alatt ekkora mennyiség fogy? -
Marmonkanna
tag
tegnap megjött az én gigabyte g1-em is.
néztem unboxing videókat, a legtöbbnél az elején volt fólia, néhol hiányzott, de a hátulján egyiknek se láttam.
az enyémen szintén rajta volt, meg is örültem neki, hogy újnak néz ki. kipróbálva csak holnap lesz... -
Marmonkanna
tag
melyik most a tuti nvidia driver?
nemrég még mintha a 347.25-ös verzióra írták volna ezt, van változás? -
Marmonkanna
tag
nvidia inspector-ból most melyik verziót érdemes feltenni?
melyik vált be, ami nem dobál errorokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest