Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2736) BlackSoft válasza keIdor (#2734) üzenetére


BlackSoft
addikt

Figyelj. Ízlések és pofonok :K Én 1080p és 4K között alig látok különbséget, nemhogy HD vs 1440p. A színek szebbek IPS-en, de annyival nem, hogy azt lehessen mondani, hogy más technológia nem használható. Ha szemből torzak a színek, akkor az a monitor valami nagyon budget, mert én egy minőséges 27"-os monitornál sem tapasztaltam, hogy a sarkaiban más lenne a szín. Ellenben egy kínai monitorral, ami alig 15"-os, és szemből is torzak a színek, tehát nem mind ugyan olyan minőségű. Ez igaz az IPS-re is, mert abból is van nagyon jó, meg olyan ocsmány hulladék, hogy semmire nem való.
120Hz IPS-nél soha nem lesz (már van...yamakasi....tudod kinek kell) mert az IPS technológia nem igazán alkalmas rá.
Amit én igazából várok a jövőben az OLED technológia, ami messze győzni fog minden eddigi mellett. Színek tökéletesek, gyorsabbra lehet csinálni, mint a TN-t, és a betekintési szöge is olyan, hogy még 180foknál is jó lesz :D Azt kellene fejleszteni, és megcsinálni használhatóra, mert jelenleg elég "béta"... Valamint elérhető áron kellene kínálni a jövőben. :K

(#2735) freestyée: "Most sincsenek problémák 120Hz-en, ha van elég FPS."
Pont az a gond, hogy nem mindig/mindenhol van elég fps, illetve van ahol több van mint kellene :U Erre a V-Sync nem lenne rossz, ha nem zavarna az, hogy duplázza a képkockákat, input laggot okozva ezzel a usernek. A G-Sync szerintem egy jó irányú fejlesztés, sokkal jobban megoldja a problémát.

[ Szerkesztve ]

---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.