Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz ForRedGlory #2751 üzenetére
Kicsit OFF de ha a következő sorrendbe viszem végig a sorozatot az optimális: Arkham Origins, Arkham Asylum, Arkham City? A sorrend ez, nem? Mert még egyiket sem vittem végig.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Eh? Az Origins nem épp azért Origins mert az előzményeket mutatja be? És a játék indulása alapján így is van.
Ahogy nézem ebbe nincs benchmark-oló. Remélem ezt azért mjd pótolják. Kíváncsi vagyok GTX580 nélkül, hogy menne a PhysX de FRAPS-el szenvedni nem nagyon szeretek.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Hat tortenet szempontjabol igen. Ha nem lattam volna anno a regi SW reszeket eszembe se jutott volna a regiekkel kezdeni.
-
ForRedGlory
félisten
Nagyjából 1850 MB VRAM-ot eszik meg 1440p Max FXAA mellett a Batman: Arkham Origins, szóval elég a 2 GB-os kártya "bőven"
-
norb55
őstag
ForRedGlory Látom neked van GTX 780SLI-d.
Kérdélsem az lenne, hogy érdemes , jól skálázódik? Leggföképp a full HD-re vagyok kiváncsi . mindenhol hoz minimum 50% töbletet? -
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2757 üzenetére
Itt High TXAA-val sincs gond fix 60fps vsyncel.
-
-Solt-
veterán
Tirexi!
Neked hozott valami érdemi előnyt mondjuk ArmA3 alatt a 6 magos CPU?
www.smart-bus.hu
-
Rexcor
őstag
Kipróbáltam az új Batman-t és 2 perc játék után fatal error-t kaptam és utána pedig semmilyen programot nem tudtam elindítani mert elvileg hiányzott a dx9. Azóta nem merek megint belépni a játékba...
-
Rexcor
őstag
válasz ForRedGlory #2765 üzenetére
Meg is fogom ha ki tudom próbálni kicsit és tetszik is, a többi batman játék is megvan, szerettem is őket, de ezt eléggé lehúzták a pontok alapján, szóval gondoltam előbb kipróbálom és nem fizetek ki ennyi pénzt ha nem jön be a játék.
-
-Solt-
veterán
Tedd már meg nekem légyszíves, hogy a Showcases --> Helicopters küldetésben nézel egy GPU kihasználtságot. (nem kell variálni, ahogy elindul a küldetés, maradj egy helyben pár percig)
VGA: teljesen alapon
ArmA3: Gyári ULTRA beállítás.Köszi...
(#2763) Tökmindegy: Egyelőre csak tájékozódom!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Tökmindegy
senior tag
Nem lesz jobb a géped Pontosítok. Vehetsz bele akármit,ahogy ismerlek annyit baxaxszól apróságokkal,hogy valamit mindig észreveszel ami számodra nem kerek Mi lenne ha játszanál és nem GPU kihasználtságot nézegetnél?)
Persze mindenkinek megvan a gumicicája , neked ez csak mindig elégedetlen leszel akármit is pakolsz össze így.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-Solt-
veterán
-
ForRedGlory
félisten
30-40%, szóval kalap.... sajnos ez is optimalizálatlan kupac kaka, mint a korábbiak. Pedig hogy bíztam bennük. Hozzá kell tennem, hogy csak levegőben szaggat, szárazföldön nagyon jól fut, csak hát én pont jobban szeretek Armában levegőben "lógni"....10.31-én jön a Single első része, szerintem azzal nem lesz gond. Nem éri meg procit váltani ezért a játékért, mert ezen/nálam is döglődik.
(#2766) Rexcor: Pontszámokkal ne foglalkozz, nagyon jó játék. Azért kapott kevesebb pontot, mert sok újat nem mutat, de amiben erős volt, abban most is az, ráadásul nagyon szépen fut + sokkal szebb, mint az AC. Ha a korábbiak bejöttek, kizárt hogy ebben is csalódnál. Vagy ha igen, visszafizetem az árát
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Én lexarnám
Na néha röccen egyet ,és akkor mi van. Másik procival majd más lesz a kínod. Mire nem elég az I7 ed 4.5 ön kérdem én? Vagy mennyin is megy?
Alaplapot vegyél nem procit mint mondottamFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-Solt-
veterán
válasz ForRedGlory #2770 üzenetére
Na jó, de nálad SLI van nem?
Nem emiatt váltanék... nem tudok rájönni, hogy mi okozza a nyűgöt nálam, és mivel már minden cserélgetve volt, így marad az alaplap... ha viszont már alaplap csere, akkor leváltanám a 2600K-t ha van értelme...
Elég sok játékban nincs rendesen kihajtva...
(#2771) Tökmindegy: Azon agyalok, hogy lecserélem az alaplapot, de akkor már a procit is! Ha csak néha akadozna még feldolgoznám, de itt azért többről van szó...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
FLATRONW
őstag
Nem használsz valamilyen alaplaphoz kapott programot? Visszagondolva én régebben próbálkoztam az MSI Control Centerrel és még asztalon is voltak beakadások, letöröltem és nem volt semmi bajom. Azóta sem használok hasonló programot, amiben olyan dolgokat lehet állítgatni, ami csak akkor működik 100 százalékosan hogyha a BIOS-ban állítom be.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz FLATRONW #2773 üzenetére
ITT meg tudod nézni, hogy mi a nyűgöm pontosan... A videó elején lehet látni, hogy akadozik a kép forgolódás közben, majd kb a videó felétől kisimul... olyannak kéne mindig lennie.
Képtelen vagyok rájönni, hogy miért csinálja ezt. Próbáltam több bios és windows verziót, különböző drivereket. Minden alapon, semmi kiegészítő program nincs fenn, szűz telepítés után is ezt csinálja. USB-k alaplapra dugva, 2.0, 3.0 esetén is ez van.
Próbáltam már másik táppal, másik VGA-val, másik TrackIr-l, semmi változás. Ha fixálom az FPS-t, akkor javul a helyzet, de akkor sem tökéletes.
Memória jó, marad az alaplap, vagy... vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Tökmindegy
senior tag
Te tudod
Lehet én azért vagyok gondtalan,mert sose nézek olyanokat mint te. CPU,meg GPU kihasználtság? Kit érdekelMennyen oszt jónapot.Nem megy letörlöm. Fogok én idegeskedni egy retek játék miatt?Meg pénzt szórni .
Meg nem fordulna a fejemben,hogy a jó kis 2500K-mat lecseréljem.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tirexi
addikt
válasz Tökmindegy #2775 üzenetére
"CPU,meg GPU kihasználtság? Kit érdekelMennyen oszt jónapot"
Ezzel én is így vagyok.
Egyedül az FPS értéket szoktam megnézni csak, hogy leszűrjem mennyire optimalizálatlan játékot kaptunk.
De pl ha látom, hogy jól megy akkor már nem nézegetjük azt sem.Mondjuk talán még az SLI-nél érdemes megnézni talán azt, hogy egyáltalán megy-e a második GPU.
-
Rexcor
őstag
válasz ForRedGlory #2770 üzenetére
Rendben, meggyőztél. A pénzvisszafizetésről meg majd beszélünk ha arra kerül a sor.
-
Rexcor
őstag
Most olvastam a játék topikjában (Batman AO) hogy van akinek max-on 660ti-vel nem esik be 45 fps alá, nekem amikor kipróbáltam már az elején volt hogy 40-ig beesett és többször találkoztam 60 alatti értékekkel mint felettikkel. Ennek nem kellene jobban mennie?
-
WaterWawe
őstag
Nem kapcsolódik közvetlen a topic témájához de nincs valakinek egy videókártyája kölcsönbe, Debrecen közelében?
Eladtam az előzőket, az újak még messze vannak, az X79-es platformnál viszont nem szokás az integrált videókártya. BF4-et viszont ki akarom próbálni[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz Firestormhun #2781 üzenetére
Én TXAA-t nem használok, a legrosszabb élsimítás szerintem. 8XMSAA-val is meg tudnád nézni?
Az experience-be meg a driver mappánál nektek is R331-et ír ki nem pedig azt hogy 331.58? Lehet hogy valamiért nem jól ment fel az új driver?
-
Rexcor
őstag
Az előbb amikor beléptem a játékba az elején 80-110 FPS-el ment aztán hirtelen beesett 45-55-re ugyan azon a helyen és úgy is maradt, 55 föle már nem is ment. Remélem ezzel a "verzióval" van a baj és az eredeti játék normálisan fog már futni.
-
BlackSoft
addikt
válasz WaterWawe #2786 üzenetére
Ó már te is AMD-s leszel? Én lehet szerzek egy 5970-et jövőhéten féláron...
Mehetek TS-re, holnap úgy is délben elég felkelnem, de csak éjfélkor tudok felmenni, addig csak ipad-ről vagyok Szal majd jövök 1 óra mulva kb...[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2788 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2790 üzenetére
Merre van a bench? Nem találtam.
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2793 üzenetére
-
Rexcor
őstag
válasz Firestormhun #2795 üzenetére
Én nem találok sehol se benchmarkot. Hogyan kellene ezt futtatni?
-
Sonja
nagyúr
NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3DMark score exposed
Gyorsabb lesz, mint a Titan. Várható volt.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest