Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A BF4-es MSAA-val a VGA-k a ludasak. Az optimalizálása ennek kiváló csak sok MRT van, vagyis sokat kell számolni, amit a VGA-k nem mindig bírnak. Ezért marha jó ötlet a Forward+ leképző, mert az ezzel a problémával nem küzd, csak Repi maradt a Tiled-deferrednél, mert az MSAA nélkül gyorsabban számol 3000+ fényforrásos jeleneteket.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Konkrét számot nem tudok, de Full HD-ben 4xMSAA mellett 700-800 MB között csípnek le a VRAM-ból csak a képkocka számításához szükséges pufferek. De a motor szándékosan van így felépítve, mert a VRAM-ot ugyan mennyiségileg nem kíméli, de a sávszélt már igen, mivel keményen használja az LDS memóriát.
Repi megoldásának az előnye, hogy 3000+ fényforrással jelenetenként MSAA nélkül ennél nincs gyorsabb render. De MSAA-val a Forward+ ugyanilyen körülmények között gyorsabb. Jövőre lesz majd Mad Max. Az mindkettőnél gyorsabb kaszteres leképzőt használ.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Sonja
nagyúr
GTX 780 Ti Priced, GTX 780 and GTX 770 Received Major Price Cuts
As you may know the GTX 780 Ti Release date has been announced (7 November) and it is priced at $699 to tackle AMD’s Hawaii Offerings.
Nem lesz ez egy kicsit sok?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
beci43
senior tag
Kijön a 780Ti,a Titant nyugdíjazzák,egyébként a Ti teljesítménye a Titan és az R9 290X fölött lesz.Szállingóznak a tesztek már.(Persze nem hivatalos)
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Ha tényleg lesz jóárasítva nálunk is a 780 és valahogy nem kerül ki ez is minket úgy mint a benzinárcsökkentések, akkor tudom mi lesz a következő vga a gépemben.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Zorel
senior tag
Aki esetleg ref 780-at keres - 140k már itthon is.
-
beci43
senior tag
-
nagyúr
En mondtam hogy nem a 780Ti-re kell koncentralni a 780 tulajoknak,henem meg egy 780 beszerzesere.
Aki turelmes decemberben sztem tud majd venni 100k alatt is. Ha nem boltbol akkor az aprobol.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #3046 üzenetére
Neked már most elérhető áron van.
Mert mégha én kérdeznémJólvan látom az a GTX 780 visszament szépen 170K-ra, egy kis megkönnyebbülés számomra
Még azért 1-2 hetet legyen már annyiért.
Tirexi Nah te is veszel mégegy GTX 780-at?
Egy kártya helyet hadjál ki a kettő között mert a 94fok 100%-on simán meglesz
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Titan tulajok most szívnak rendessen. azon a karin buknak ám csak igazán .
Én már fél éve tudtam hogy a Titan nem lesz jó vétel, főleg mikor kijött a 780GTX, a 780Ti meg gyorsabb lesz nála, nah ez már vicc
Azt nemértem mértnem lehetett egyből a 780-at kihozni olyan tulajdonságokkal mint a 780Ti-t. Bár ez az egész marketing, semmi másról nem szól .
Mélyen sajnálom a Titan tulajokat.
-
keIdor
titán
Aki Titan-t vett, vagy többet, az vehetett volna egyből 50-et is, nem számít neki a pénz. Szerinted aki Ferrari-t vesz, azt érdekli, hogy 10 év múlva az új árának 10%-át éri? Leszarja, vehet még egyből 10-et mellé.
Na ilyen a Titan tulaj is... ha jönne a Titan 2 megveszi azt is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
Ref MSI 780 131k [link]
-
norb55
őstag
Szerintem azért nem így van, mindig az szokott sírni akinek sok van, és azért sír, hogy mégtöbb legyen. szerintem engem a 30K minusz, nem rázott meg annyira mint a legtöbb Titan tulajt.
A 780TI kb lesz 180-200K, a Titán értéke használtam 140-150K körülire saccolható. Akinek van esze az a Titant megtartja.
players111 Megint te Én is azt várom mikor lesz jó áron 4K-s TV vagy monitor, de neked mi számít jó árnak? És nekem mi számít jó árnak
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz ForRedGlory #3078 üzenetére
Én szombaton vettem 780-at Még élek 30K nem olyan egetverő összeg .
Keldor papa Látom te is azon az úton jársz amin én, 680SLI után 780SLI. Jó móka, Csak nekem is bekellene szereznem egy jó monitort .
-
addikt
Nagyon jó kártya a Titan is. Egyfelől amikor vettem nem volt meg 780 szóval ha akartam volna sem tudtam volna mást venni, valami meg kellett mert a 680 Lightning rossz volt SLI-t meg nem akartam. Másfelől teljesen jó lesz ez szerintem meg az új NV ig. Akkor mennyiért lehet majd eladni mondjuk 100.000 ért. Hozzárakok meg 100.000 at és van egy új videokártyám amivel simán elvagyok újabb 1 évig. Nem hiszem hogy a 8xx széria 200.000 nal drágábban nyitna.
-
norb55
őstag
válasz ImpersonatoR #3084 üzenetére
200K felett? Szerintem a 300K közelébe lesz az a 8-as seria.
Ha az Nvidia adja ki elöbb az új szériát, akkor nem fog szégyenlősködni, és nagy az esély rá hogy az nvidia fogja elöbb kiadni, bár ne legyen igazam.Keldor papa 4× élsimitáson túl te már nem látsz külömbséget , csak saját magad hitegeted vele hogy sokkal szebb a kép , ez akkor jó ha olyan 150cm-es TV-n játszol, ahol a pixelek sokal nagyobbak mint a kis 27"-os monitorodon, Mert ugye ha minnél kisebb a képátló, annál kisebbek a pixelek főleg 2560-as felbontásba, oda már szinte élsimítás se kellene .
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
válasz BlackSoft #3086 üzenetére
Szerintem 4XMSAA és 8XMSAA között elég nagy a különbség, én legalábbis simán észreveszem.
norb55: Szerintem a 880-at olcsóbb lesz gyártani mint a gk110-et szóval olcsóbb is lesz, és ha versenyelőnyt is szereznek az időben akkor sem 300k-nál fog kezdeni mert jobban jár az alacsonyabb árazással és a nagyobb kereslettel, eladással. Én is 200k körülire tippelek.
Meg annak örülnék ha az AMD-vel nagyjából 1 időben dobnák piacra az új termékeket és akkor az alkalmazkodás miatt nem lenne talán ekkora bukta nekünk mint ami most van
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nem hitegetem magam vele, majd meglátjuk szebb lesz-e, én se tudom. Azért 2xMSAA itt is kell, mert simán látod, hogy rajta van. Ezért is jobb, ha az embernek van ilyenje, mert személyes tapasztalatom van. Az hogy nagyobb nem kell az tény, de ha bírja a gép rá fogom még rakni a 130%-os upscale-t, majd meglátjuk szebb lesz-e, meg hát miért ne, ugyanúgy rátennéd te is ha elbírja, nekem már mindegy, hogy 80fps vagy 105.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
törölt tag
Na most kapaszkodjon mindenki!!!! Gigabyte GV-N780OC-3GD 3GB GDDR5 PCIExpress + ajándék 2 játék
124.900HUF [link] -
norb55
őstag
Persze hogy rátenném én is, de nem azért mert szebb lesz a játék, csak tudom, hogy maximumon megy a játék.
2×-es élsimítás azért kell mindenhova, az nagyon sokat javít az éleken, elég idegesítő, mikor az asztal széle töredezett.
players111 Giga mindig is olcsobb volt a többitől. Ja ne linkelgess, mert felakasztom magam tényleg
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz #35434496 #3092 üzenetére
Hát bazdmeg, még a végén veszek még egy 780-at, dedikált fizixnek. Lefosom a bokám ettől... El kell kezdenem nézegetni a 3way 780 GTX teszteket, valaki látott már olyat? Ráadásul ez nem is a szarabbik kategória. Valószínűleg raktársöprés van, mert már tudják a 780 TI árát, ami ebből kiindulva szintén nem lesz drága , olyan 170k max, és a kutya sem venné meg a sima 780-at különben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest