Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexcor
őstag
Esetleg a mikrolaggolás lehet amiatt hogy nem win8-am van?
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlackSoft #2100 üzenetére
"Na 1440p-ben még nem próbáltam, de oda biztos hogy kell már SLI is "
Én már próbáltam. Hát izzadnak a kártyák 80 fps körül van, minden ultrán, MSAA viszont 2x, ugyanakkor random úgy beszaggat,. hogy öröm nézni. Plusz a por nagyon megfogja a tempót. Viszont, csak nem lesz minden pályán porfelhő, mert akkor nem lesz gond 1db GTX 780-al sem.
Amúgy mivel csináltok videó,t ami nem fogja annyira meg a gépet? Fraps ment próbakörre, de 30 fps átlag és szaggatja, mint öreganyám a tésztát.
Nekem minden esetre a játék bejön. Jó nézni mit tud kimaxolva. Megjegyzem, a gépek ARMA 3-ban százszor szebbek/élethűbbek... Plusz a tankok még elég szarul mennek, úgy pörögnek ki, mint ha jégen mennének. Minden kis mozdulatra durván reagálnak.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2102 üzenetére
Én Action-el veszek fel, sokkal kevésbé terheli a gépet, főleg szar a vinyóm, és Fraps-el vannak mikrolaggok a diskre írás miatt. És Action-ben az audio beállítások is jobban testreszabhatóak.
A felvétel minősége viszont ugyan olyan jó, mint a Fraps-é. És a felvett videót minden lejátsza, míg a Fraps-es videókat nekem a VLC 5fps szaggatja.
Ja és az sem utolsó, hogy ugyan olyan minőséggel 60fps-el ha veszek fel 10percet Action-el, akkor pl 2GB lesz a file, Fraps-el pedig 12GB
Az Arma III egy szimulátor inkább, mint játék. És azt kimaxolva nekem nem játszható fps-t generál néhány helyen.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Laraxior
titán
válasz BlackSoft #2103 üzenetére
+1 Action!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2105 üzenetére
Várjuk Csak arra figyelj, hogy vedd meg a progit, különben egy nagy Action logo lesz a videó közepén XD Persze vannak más alternatívák is
1440-et nem tudom miként támogatja, viszont az 1080-at azt max: 50mbps/30fps stereo:384kbps
A nagyobb felbontásokra nem írja sehol, hogy mi a max amit érdemes csinálni, amit nem, fog lefelé konvertálni.
A 4K videók youtube-on pedig elég szépek, ott nem ront a minőségen túl sokat szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #2105 üzenetére
Én már tettem fel több 1440p-s videót is, de a Youtube nagyon lebutítja és ocsmány lesz a videó...
-
Laraxior
titán
válasz BlackSoft #2106 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BlackSoft
addikt
válasz Laraxior #2108 üzenetére
Az oké, ez sokkal nagyobb mivel tömörítetlen, én azt írtam amire érdemes a végén elkészíteni a videót egy vágóprogival, mint amit én is használok a Premiere Pro, mert az a maximum amiket a youtube támogat. A jobbat azt arra fogja lefelé konvertálni.
1440-nél viszont nem ismerem az értékeket, ott lehet hogy gyengébb minőségben támogatja csak a youtube.
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlackSoft #2103 üzenetére
Nekem még a trial sem megy, hiába nyomogatom az active desktop módban az F9-et, baszik bármit is csinálni. A bal ablakban megjelenik egy kis szürke ablak, amiben egy szaggatott vonalú kör van, illetve lent pirosan ott figyel a számláló "00:00", de semmit nem csinál. Hogy működik ez a cucc? A games/application módban meg még az a piros gomb is inaktív.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2110 üzenetére
Nálam simán megy, viszont úgy látom neked újabb verzió van fenn. Az 1.9.0 tökéletesen megy nálam minden gépen. Ha játékra teszed, akkor azért inaktív a felvétel gomb, mert nem megy egy játék sem.
Minden esetre azt a "file format"-ot (ami nekem nincs) ne tedd avi-ra, hanem uncompressed-re, biztos van olyan...
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2112 üzenetére
Majd meglátjuk milyen lesz
Hát én túl sok időt nem tölthettem még a játékkal, de eddig volt olyan, hogy fáradtan este végre gép elé jutottam, és öltem 20-at 2x meghaltam, de mondjuk ma rákészültem és csináltam egy 1/22-es statot A végére már nagyon szidtam a snipert...Meg felmegyek a liftel b+ és ahogy nyílik az ajtó rpg a pofámba
-
ForRedGlory
félisten
válasz BlackSoft #2113 üzenetére
Battlefield 4 1440p Ultra
(feldolgozás alatt még)Annyi, hogy 2x.es MSAA, nem 4x-es. Amúgy tényleg sokkal erőforrás takarékosabb ez, mint a Fraps, bár őszintén szólva elég nehéz jól játszani miközben megy, mert érezhetően lagol. Bár lehet a béta B4 miatt.
Majd holnap gyártok egy normálisat. Amúgy ez fix 60 fps.
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2114 üzenetére
Ez 1080p. Meg nálad így laggol a gém?(beakadások)
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2116 üzenetére
1080p amit kitudok választani. Nem tudom, de laggol akadozik.
(#2118) BlackSoft Mivel 64bites nem is fog monitorozni se AB, se Evga progi.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2114 üzenetére
Ezek a laggok nem tudom mitől vannak, mert BF4-et még nem próbáltam felvenni, viszont lehetnek vele gondok a beta miatt. Például én semmivel nem tudok alatta monitorozni, sem AB sem az EVGA cucca nem akar működni vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz ForRedGlory #2119 üzenetére
Jah tényleg nem néztem, de amúgy a minőség se valami jó 1080p-hez képest.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #2122 üzenetére
Jó kis videó lett. Grat
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #2122 üzenetére
Valamiért hiányzik az "Eredeti" kapcsoló. Lehet még várni kell vele.
-
Tirexi
addikt
válasz ForRedGlory #2125 üzenetére
Ja hogy te magával a programmal töltötted fel? Hát akkor az hiába 1440p-ben lett rögzítve ha a YouTube-on nem tudod megtekinteni abban a felbontásban akkor olyan mintha sima 1080p lenne.
-
WaterWawe
őstag
Üdv urak,
mennyire lesz kevés a jövőben a 2GB Vram. Sajnos néztem teszteket ahol a BF4 betában például, 1080p-ben Ultrán, élsimítással 2300MB volt a vram használat. Lehet a későbbiekben ez limitáló tényező? Mert az nagyon kellemetlen lenne nekem így a 2db 760 esetén. Viszont a 780 SLi már nagyon drága. Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban? -
BlackSoft
addikt
válasz WaterWawe #2128 üzenetére
Én írtam neked a másik topicba is. A 2GB vram ultrán néhány játékban elfogy. Arma-ban is, Skyrim-ben is. Utóbbi nem is új játék. 1db 780 szerintem elég a legtöbb helyen a 3GB memóriájával, és a GPU is Titan fölé húzva elég lesz mindenre.
Viszont nagyjából egy 780 árából (picit több) kijön 2db 770-es 4GB-os kártya. Ott a vram elég akár 1440p-hez is. A 2 gpu pedig 1080p-ben bőven elég lesz bármilyen játékra, ami mostanában megjelenne.
-
ForRedGlory
félisten
-
BlackSoft
addikt
válasz ForRedGlory #2130 üzenetére
Annyira nem akartam hosszútávú dolgokat mondani, mert kitudja, mi lesz 2015-ben, de a jövő évet le lehetne tudni egy 770SLI-vel az biztos.
(#2132) -Solt-: Beszélt itt valaki dupla vramról? (nem, nem adódik össze)
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Urak!
SLI esetén tudtommal a vram nem adódik össze!
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz ForRedGlory #2133 üzenetére
Az egész beszélgetés onnan indul...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz ForRedGlory #2135 üzenetére
"Viszont nagyjából egy 780 árából (picit több) kijön 2db 770-es 4GB-os kártya."
Én néztem el szerintem... elsőre úgy értelmeztem, hogy a 2db 2GB-s 770-s...
www.smart-bus.hu
-
WaterWawe
őstag
Valaki tudná nekem monitorizni a vram használatot 1080p felbontáson? Főleg a BF4 érdekelne. Én nem érzem hogy elfogyna a vram, de a teljes játékban sajnos van rá esély.
-
BlackSoft
addikt
válasz ricshard444 #2141 üzenetére
Még elég beta a játék, későn betöltődő, hirtelen megjelenő elemek vannak nálam is néha 780-al, 3gb pedig lazán elég neki...
-
ricshard444
veterán
válasz BlackSoft #2142 üzenetére
Nyilvánvalóan egy referencia mértékhez képest írom, nem pedig a Beta/motortól való késést.
Elégnek mondják a 2GB-t Beta-hoz, de azt nem tudni, hogy vannak e ilyen jelenségek, mert arról nem beszélnek, amúgy is sok gond van még vele.
Ha olvassa az ember a fórumokat és néz videókat 2GB-s kártyával, semmi problémát nem lehet tapasztalni, ami memóriahiányra utalna, de ugye nagyban mondják, hogy ez még nem a végleges kinézet, meg, hogy lesz optimalizálás stb stb, mindenképp meg kell várni a teljest a reális konlúzióhoz.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
BlackSoft
addikt
válasz ricshard444 #2143 üzenetére
És azt nem-e tudod, hogy miért nem lehet monitorozni? Oké, azért mert 64bites. De ez miért van kihatással rá, mi gátolja a monitorozást a játék alatt?
-
WaterWawe
őstag
válasz ricshard444 #2143 üzenetére
Nekem a Beta simán fut, nem érzem hogy elfogyna a vram. Ettől félek én is amit mondtál hogy a végleges játékban sokkal több textúra lesz és ezáltal nagyobb vram használat. De próbálok optimista lenni. Az biztos hogy a béta gond nélkül fut.
-
beci43
senior tag
Off
Még 580-al is nagyon jól fut.Nekem olyan érzésem van,mintha konzollal játszanék.Ízlések és pofonok...
On
-
BlackSoft
addikt
Valaki nem tudja, hogy mivel lehet egy játék alatt grafikonnal monitorozni az fps-t?
Vannak ilyenek youtube-on, és szeretnék én is valami ilyesmit összehozni, de mintha nem hallott volna még grafikonról soha senki. Egy megcseszett dolgot sem találok a monitorozáshoz a fórumokban, csak Fraps meg AB
Tehát én ilyen grafikon szeretnék csinálni, ami tulajdonképpen realtime benchmarkolja a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest