Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Speed® #90380 üzenetére
& Puma K: köszi
amit vegul neztem:
R5 2600
Gigabyte B450M DS3H
2x8GB 3000c16 Aegis
GTX1660 colorful battleax
intel 660p 1tb
fractal focus g
fsp 450 sp-500a
lg 24M59G-P
redragon k551 brown
genius g102
win10 64 hun
301700 a vege, szoval kb pont tartottam a hatarokat es az utolso 2000et igazabol ha nagyon kene le lehetne csipni, de inkabb nem.ami meg info:
o +4500 lenne a 2600X, ha belefer.
o a bill draga, de csak egesz addig, amig eloszor vegig nem onti a gyerek. mechanikusak egesz egyszeruen tartosabbak. alternativakent egyebkent egy sima irodai dell (11000el olcsobbert), es akkor mehet a 2600X. de az irodai dell nem fogja tulelni ha vegigontik vizzel, vagy a tizeneves, atleta hatteru srac kozepesen rossz finommotorikus kezsegeit (hirtelen novo tini, szoval ebbol indulok ki) se vagyok benne biztos, hogy sokaig birna.
o az eger kulturalt es pici. G302 sajnos lenyegesen dragabb.
o a monitor IPS, ennel nagyon nincs olcsobb 24"es vallalhato kepminoseggel.
o a haz egy fractal. jol szerelheto, jol szellozik, modularis. ennel olcsobban volt, de ami ennel olcsobb az mar kb full vallalhatatlan. a define S mATX sajnos mar nem fer bele arban.
o a colorfult nem ismerem, de elso ranezesre 120Wot kellemesen meg kene birnia. az msi gaming x 90ezer, annyiert mar majdnem 1660tit kapni.ugye kriterium volt, hogy minden egy helyrol, szamlaval.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Devid_81
félisten
válasz Speed® #90380 üzenetére
Ha mar Ryzen
En is most rakosgatok ossze egy gepet itthon masodgepnek a felesegemnek aprodonkent.
Amiket eddig kineztem:
2600X (mert magasabb orajelere boostol, nem kell piszkalni jo ahogy van es a huto is jobb hozza)
Patriot Viper 4 16GB (2x 8GB) 3200MHz, allitolag Samsung B Die, de OC-t nem igen bir, nem is akarom hajtani csak max XMP-n.
MSI B450M GAMING PLUS, benne van a Patriot Viper ram a tamogatasi listaban, remelem menni is fog 3200-on hiba nelkul.
Fractal Design Focus G Mini Black, ahogy nezem ez a kis haz szellos mint az allat, adnak hozza 2 ventit, meg nekem van 3db 120-as ami eredetileg a AIO-mhoz jott.
Ezenkvul amit mar beszereztem az egy 2 honapot hasznalt Giga RX 570/4GB, meg egy Corsair CX650M.
SSD-k azok vannak itthon, bar majd kesobbiekben lehet dobok bele egy 250GB-os M-2.est
Remelem nagyjabol nem lesz sok szivas ezzel a konfiggal, mert akkor az asszony kettevag, ugyanis ez az O gepe lesz, raadasul full overkill, jatszani nem igen fog rajta.
Csak azert nem vettem 3400G-t mert a 2600X olcsobb es talan akkor mar jovotallobb is, pedig jot lehetett volna sporolni osszetettben.[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest