Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Ezen a grafikonon meg is próbálták húzni azokat a kártyákat, vagy csak az alapjáratot vették és az OC változatok alapjáratát hasonlították a sima kiadásokhoz? Csak azért kérdem mert pl. az én Asusom is lazán megy 1100-et, szerintem menne még tovább is de minek már.
Nem azért mondom, mert nekem is ilyenem van, de a Direct CU-s Asus kártyák elég jól mennek és szintén baromi halkak. Mondjuk hozzátenném, hogy szerintem ezek a két ventilátoros hűtések egyformán jól teljesítenek hang és hűtés szempontjából is, akármilyen fantázianévvel illetik őket a gyártók. Nagyon nem lehet félrenyúlni egyikkel sem, referenciahűtő ne legyen az a lényeg. -
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2262 üzenetére
Igazából nem volt még velük problémám. Ezen röhögtem egyet, de az alkatrészeknek nem volt semmi bajuk. Sokat rendeltem tőlük, eddig minden rendben ment, pick pack pont meg kényelmes, vidéki lévén.
Amúgy egy hete van nekem is egy Asus Direct CU2-es 660-am. Eddig meg vagyok elégedve, hangja szinte nincs, elég hűvös, keveset eszik és minden elfut rajta. Egyébként a cicergés nálam is megvan nagyon magas fps-en, viszont az előző 460-am is csinálta, gépházból meg nem igazán hallatszik ki (vagy túlüvölti a hydro h80i-m
), szóval így nem zavar.
-
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2218 üzenetére
Nekem legutóbb egy gyerekcipős dobozban küldték a rendelt cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest