- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyi^
senior tag
válasz
jacint78 #11603 üzenetére
Én erről a backplate "problémáról" is most hallok először Gainward fronton, mégis biztos van akinél nem smakkolt, minden történetnek van valami alapja vagy mi. De lehet sajnos problémás darabokat kifogni szinte mindenből. Így ilyen olvasatban ne vegyél STRIX-et se, mert másik fórumon az egyik ottani posztoló abból vitt vissza egy null kilométeres darabot a boltba mert 80+ fokon rotyogott a GPU-rajt. Hogy a paszta maradt ki, vagy csak nem feküdt fel a GPU-ra borda sose tudtuk meg. Kapott egy másikat és láss csodát jó lett. De kollégám is kb. 4 gyártó GTX 1070-nét zongorázta végig mert mindegyik cicergett terhelés alatt.
Az EVGA féle filléres heatpad történet ami nem véletlenül maradt ki, mondjuk úgy hogy több mint mulatságos volt egy prémium márkánál amely főként videókártya gyártásból él.
-
karika26
csendes tag
válasz
jacint78 #11603 üzenetére
milyen érdekes,lassan ha még leszünk páran akik itt hozzászólnak nem lesz frankó márka mert mindenkinek van vagy volt rossz tapasztalata szinte az összes megbízhatónak mondott márkával.Én személy szerint anno a BFG kártyákra esküdtem,és soha nem is volt hála istennek problémám az áraikon kivül,dehát nem lehet mindenben megfelelni.
Azóta viszont nem az első Gainwardomat fogyasztom,és ezeket is hála istennek gond hiba és probléma mentese,és megvan a következő is,bár még várok pár hete esetleg egy két hónapot,mert 1060 gtx phoenix gs 6 gb lesz belőle a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben