- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
válasz
Redneck #10096 üzenetére
Minimális OC-t enged még a gyári oc-n kívül, de komolyabb értékekhez(pl ha a g1 gaming verzió órajelén szeretném járatni)feszkóállítás kéne amit nem kockáztattam meg. Egy 400as táp bőven elég az 1060mellé egyébként ha az nem valami übergagyi noname sz@r. Az nvidia a geforce.com-on is úgy adja meg a specifikációkat hogy a minimum ajánlott psu már bőven elég ha az nem noname.
A lapnak annyi köze van egyébként hozzá(ezt egy aqua-s srác mondta nekem régebben, de utána is néztem)hogy ha mondjuk Z-s lap, akkor azon már komolyabb kondik és egyéb összetevők vannak, amik jobban bírják a terhelést. Pontosan én sem értem a lényegét, csak annyit hogy masszívabb alkatrészek vannak a lapon aminek bizony köze van ahhoz is hogyan terheled a gpu-dat a pci-e foglalatban. Szóval nem csak giccsparádék ám a drága alaplapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest