- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #416 üzenetére
Kössz a gyors választ
közbe már a boost változatot nézem,szerntem asus lesz vagy giga.
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #381 üzenetére
sli nem érdekes,én ezt néztem ki gigából [link] de nem tudom mi legyen,nálad a 1gb ramból mennyit eszik játékoknál?nézted már afterburnerrel?
-
Mans20
addikt
válasz
lordmorden #370 üzenetére
650-en nincs sli,melyik márkát vetted?hangja milyen terhelésnél?milyen felbontáson van?én üörülök ha a 650ti összejön,1280 ra jó lesz.
-
Trailblazer
veterán
válasz
lordmorden #343 üzenetére
Valami sajátosan értelmezett spórolási szándékból hagyhatták le róla, érthetetlen lépés mindenesetre. Ugyan nem mindenkinek van ingerenciája, anyagi forrása többkártyás rendszert építeni, azért a gyártó részéről a lehetőséget meg kéne teremteni.
-
Eagle16
addikt
válasz
lordmorden #341 üzenetére
Üdv.!
A GTX 650-eseken nincs SLI csatlakozó, úgyhogy ezekből nem tudsz egyszerre kettőt használni. Inkább válts egy nagyobb kártyára, pl. GTX 660-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest