Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
én is vívódok, teszteket néztem, haverokat kérdeztem, és a sima 650-ről lebeszéltek, mondván, hogy gyenge. Jobbanmondva a 7770 kb. 2-3000 ft-tal több, és ehhez képest bőven erősebb általában.
A 7770 ár/érték arányban a legjobb talán, de ha van még egy kis pénz a tárcában, megéri a 650TI-t venni, mert ez ugye nem a 650 alapjaira épül, valójában a 660 "butított" változata, és erősebb a 7770-nél, valamint nagyobb jövőt jósolnak neki.
A baj csak az, hogy 8000 ft különbség van a 7770 és a 650ti között, de valszeg nem fogja tudni hozni a 20%-kal jobb eredményeket...Hát, mivel két gép is van, lehet, hogy egyikbe 7770-et, másikba 650ti-t veszünk, meglátjuk, mi a különbség.
(viszont a két gép sajna elég régi, c2d e7500, tehát a 650ti-t nem fogjuk tudni kiaknázni, gyanítom)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Battlefield 6
- Windows 11
- HBO Max
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest