Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dag
tag
Erről a Kínai csodáról valakinek valami infója? "NVIDIA 3D VISION KIT szemüveg NVIDIA nélkül
~ 14k Tudom hogy általában ami kínai az gagyi, de most mi bonyolult lehet ebbe az nvidia szemüvegbe amit ne tudnának lemásolni a kicsi kis csájnáiak? -
dag
tag
Egy másik dolog. Láttam már úgy NVIDIA 3D VISION Kit-et hogy nem tartalmazta az "emitter" -t tehát az egyáltalán nem volt hozzá. Ez csinálja a szinkront, gondolom lételeme a 3D-nek, nélkülözhetetlen az én monitoromhoz pl. nem?
-
dag
tag
Nekem meg ViewSonic VX2268WM és hasonló cipőben vagyok mint az előttem szóló:
Én Ezt találtam másik alternatívát. Erről a kínai olcsóságról valaki tudna némi információt szolgáltatni? Van valami különbség az nvidia eredeti szemüvegéhez képest? Ez mivel lehet rosszabb? Valaki ötlet?
Ennyi pénzért szerintem "ajándék".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

~ 14k Tudom hogy általában ami kínai az gagyi, de most mi bonyolult lehet ebbe az nvidia szemüvegbe amit ne tudnának lemásolni a kicsi kis csájnáiak?