Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phonetti
csendes tag
gta4-et próbáljátok meg az icenhancer moddal
itt 1 videó: http://www.youtube.com/watch?v=ykl3WHeuhBM
és még rakjátok tele kocsikkal
úgy kemény lesz
én teli raktam a legjobb felbontású kocsikkal bmw,audi,mercedes,ferrari,lambo, stb.
a házak és az autó grafika maxon a távolra látás és az az alatti nemtom pontosan mi a neve maxon a forgalom 40-en az árnyékok meg a víz minimálison és kínozza az 5970-es 2gb-os karit ez kihasználja teljesen meg a 4 magot is egyedül a 16gb-ramot nem sztem abból egy olyan 6-8gb-ot ehet v több egyszer mikor asztalra tettem le akkor néztem a mutatókat és 4,5gb ramot evett
összegzésében így összedobva a gta 4 már játszható és sokan vitatják h így ráver a gta 5-re is
fasza grafika meg ugye saját igényeidnek megfelelő autók
nekem 10/10p

-
grozam
tag
Nos vga- ból hdmi a 3d monitorra és ennyi a filmekhez. A filmek jók. A játékoknál van gond, mert progi kell hozzá, ami véleményem szerint szar. Kettő van, amiről tudok, az egyik (iz3d) nem megfelelően megy, a másik (tridef 3d) Elinditja a gamekat, játszaható mind, pl c@c tiberium warst nyomtam vele, jól néz ki stb, de a lényeg a bf3 nem tud csak 10-13 fps-t full hd, viszont kisebb felbontással is ennyi (dx11) egyébként 50-60 fps. Tehát szar a progi hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy kemény lesz