Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
...
Szerintem a 60Hz-en 3DVision nem működőképes, vagy ha valami hekkelés után mégis akkor sincs nagyon értelme. Világosabb képeknél már a 100-120Hz (tehát szemenként 50-60 Hz) is zavaró tud lenni néha a vibrálás miatt, el se akarom képzelni ez milyen 30Hz-en. A hekkelést egyébként talán megoldhatónak érzem, mert telepítések során néha nekem is összejött, hogy 85Hz-en volt a monitor és 3D szépen ment a tesztoldal, egyszerűen csak nincs értelme.
Nekem Vista és Win 7 alatt is voltak monitor driver problémáim. Vista alatt meg tudtam oldani de a Win7 sajnos nem hagyta magát. Egyelőre nem tudtam 85Hz fölé vinni a CRT-t. Szintén voltak driver problémák az előző 3dVision driverrel (CRT-t egyáltalán nem lehetett használni
), de ezt az új meghajtó megoldotta, sőőőt ami nekem jó hír, végre támogatja a 3Way SLI-t és Quad SLI-t is (még nem próbáltam, de nemsokára fogom.) A mostani projekt egy 3D Vision ready projektor lesz nekem. Majd írok róla, ha sikerült szerezni. Remélem ez még komolyabb élmény lesz, mert ugye a 20 col körüli monitorokkal csak az a baj hogy a méretükből adódóan nem képesek annyira érzékeltetni a mélységet... remélem a projektor ezt megoldja.
És természetesen ha valaki 3D-t akar használni nyugodtan (kb.) felezze meg a VGA teljesítményét, mert ugye 2 képet kell kiszámolni 1 időpillanatra.(Ha valakinek sikerült Win7 alatt CRT-t 100hz fölé vinni, az írja már meg hogyan sikerült.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Temu
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem Vista és Win 7 alatt is voltak monitor driver problémáim. Vista alatt meg tudtam oldani de a Win7 sajnos nem hagyta magát. Egyelőre nem tudtam 85Hz fölé vinni a CRT-t. Szintén voltak driver problémák az előző 3dVision driverrel (CRT-t egyáltalán nem lehetett használni