- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
...
Szerintem a 60Hz-en 3DVision nem működőképes, vagy ha valami hekkelés után mégis akkor sincs nagyon értelme. Világosabb képeknél már a 100-120Hz (tehát szemenként 50-60 Hz) is zavaró tud lenni néha a vibrálás miatt, el se akarom képzelni ez milyen 30Hz-en. A hekkelést egyébként talán megoldhatónak érzem, mert telepítések során néha nekem is összejött, hogy 85Hz-en volt a monitor és 3D szépen ment a tesztoldal, egyszerűen csak nincs értelme.Nekem Vista és Win 7 alatt is voltak monitor driver problémáim. Vista alatt meg tudtam oldani de a Win7 sajnos nem hagyta magát. Egyelőre nem tudtam 85Hz fölé vinni a CRT-t. Szintén voltak driver problémák az előző 3dVision driverrel (CRT-t egyáltalán nem lehetett használni
), de ezt az új meghajtó megoldotta, sőőőt ami nekem jó hír, végre támogatja a 3Way SLI-t és Quad SLI-t is (még nem próbáltam, de nemsokára fogom.) A mostani projekt egy 3D Vision ready projektor lesz nekem. Majd írok róla, ha sikerült szerezni. Remélem ez még komolyabb élmény lesz, mert ugye a 20 col körüli monitorokkal csak az a baj hogy a méretükből adódóan nem képesek annyira érzékeltetni a mélységet... remélem a projektor ezt megoldja.
És természetesen ha valaki 3D-t akar használni nyugodtan (kb.) felezze meg a VGA teljesítményét, mert ugye 2 képet kell kiszámolni 1 időpillanatra.
(Ha valakinek sikerült Win7 alatt CRT-t 100hz fölé vinni, az írja már meg hogyan sikerült.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest