- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok
Időközben megérkezett az Nvidia 3D Vision kitem. Szó se róla, merőben más így játszani :-)
Sajnos volt egy kis malőr a video karival, ezért azt vissza kellett küldenem, így csak régebbi játékokkal tudtam kipróbálni, de már azok is jó látványt nyújtottak. Gondolom Crysis az erdőben vagy Far Cry 2 még komolyabb lesz majd. Első használatkor kicsit bántotta a szemem, de hamar hozzászoktam és onnantól nem volt gond. A szemüveg kicsit sötétít, de nem vészes, még World of Warcraftban is kényelmesen olvasható volt a chat ablak anélkül, hogy hozzá kellett volna nyúlni bármilyen beállításhoz.
Kipróbáltam néhány film trailerrel is (sajnos teljes filmet nem találtam még, ha valaki tud, írjon nekem légyszi). Volt ahol inkább a mélység látszott, de voltak jelenetek, ahol kiugrott a monitor síkjából az adott figura. Egyik videóban például "bele tudtam nyúlni" a teknős fejébe
A Samsung 2233RZ monitorral tapasztaltam némi szellem képet a távoli dolgoknál, de ha kicsit vissza vettem a mélységből akkor megszűnt. Nem tudom, hogy ez miképpen működik, de remélem ez a későbbiekben, mikor már többet használtam a szemüveget megszűnik és akkor jobban fel lehet majd húzni a mélységet.
Mindent egybevetve, nekem tetszik a szemüveg. Aki szeret játszani és tudja, spórolja össze az árát, nagyon megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Plazma TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Így használod a ChatGPT-t
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest