- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Szia!
Szerintem zárni fogják a "topikot"
Nekem egy Acer Asprie E1-571-es notebook-om van. Én a gyári hdd helyére egy kingston ssd-t tettem, ráadásul a DVD író helyére meg egy ilyen átalakítót, amibe az eredeti hdd-t bele tudtam tenni (szerintem akár ebbe is mehet az ssd, és akkor nem kell bolygatni a notebook hdd-jét)
Kicsit húzós az ára a beépítő keretnek, de megéri, mert ez olyan kivitel, hogy a kiszerelt ODD sem megy "kárba", mert ahhoz meg egy külső, usb-s csatolású házat tartalmaz a szett!Apróban is találtam egyet: [link]
-
Laox
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Y500-as notim. Van benne egy msata hely, ott már van egy ssd, de most azt mondták, hogy a benne lévő 2,5"-os winyó helyére be lehet rakni egy 2.5"-os ssd-t. Igaz ez? Mert akkor rögtön lecserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest