Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
tkazmer #1595 üzenetére
Úgy értettem hogy nem tudtam úgy beállítani a grafikát, hogy számomra élvezhetően fusson. Az autó részletességen kívül már mindent levettem, próbálkoztam 800x600-on is, de érezhetően lassú. Aztán lehet kéne egy XP reinstall, mióta megvan a noti, család nyüstöli az asztalit...
-
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1588 üzenetére
Ok, semmi gond, nem vagyok az a sértődős fajta.
Inspirontól tényleg nagyságrendekre jobb hordozhatóság tekintetében (is) a Latitude sorozat.
Ha teljesitmény számit vga-val karöltve, jo minöségben, akkor lehet egy ugyan régebbi, tipusu, de sztem máig teljesitményben megfelelö businecc class notit vasarolnek. Gondolok itt fokent a HP renew modelleire, mint pl az NW8000, NC8000, vagy kicsit könnyebb műfajban az nc6000, és ezek utódai.
MSI-knek szerintem multjuk kevés van, de minöségük átlag használat mellett kielégitö, ibmünél T széria magáért beszél, nem kell bemutatni, R szériával csak ''tapizás'' erejéig találkoztam [nem tetszett].
Érdemes jol megtapogatni, h hogyan is van összerakva a kiszemelt gépcsoda, bármit is vásárol az ember. -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1585 üzenetére
Most epp egy latitude elott ülök...
[d610]
Thinkpad R szeria sem az az eXtrahordozhato kategoria...
Mi lenne, ha figyelmesen végigolvasnád a hozzászólásomat, s csak utána hurrognál le (lehet h nem lenne rá szükség).
Amit mondani szerettem volna, az az, h miként válasszon notit ->annak függvényében, h mire használná.
1.kategoria -> fő a hordozhatóság+ jó akksiidő -> integrált vga(jó eséllyel, pl gma950) - itt föként subnotebook, és könnyű notebook kategóriára gondoltam
2. kategoria ->fő a teljesitmény -> célszerü még mindig asztali konfigot használni erre
3. kategoria ->kell a teljesitmény, de legyen azért hordozható (ha az ár is számít)-> ide gondoltam a DellInspironokat (relative olcsó ár + erős vga választható), de mondhattam volna akár MSI notikat is, ...
...ha meg nem számit az ár, fő a nyűzhetőség, akkor jöhet az IBM T széria, itt akár már kedvérevaló vga-val is szemezgethet...
Sajnálom hogyha nem fejeztem ki magam érthetően és egyértelműen, de nekem logikusnak tünt, h mit is szeretnék mondani.
Üdv: Ferko -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1579 üzenetére
Ez pedig korantsem igaz. Ami nem integrált, abban cserélhetö a vga, de mobility-k között (Radeon is) van pár megoldási mód, melynek köszönhetöen ''A'' fajta notiba jo az a mobility radeon, de ''B'' fajtaba mar masfele Mobility radeon kell ...
Az árárol pedig nem is beszéltünk[horror]... egyszoval ha ez alapján választana notit, akkor érdemes gyárilag szerelt VGA-val venni, azzal, ami kelégiti már az igényeit. -
ferkoboy
senior tag
válasz
tkazmer #1575 üzenetére
''Ha nagy teljesitményre vágysz, akkor legjobb megoldás még mindig egy asztali, de ha cipelni kell A-ból B-be, akkor meg nézd meg nagyteljesitményüek közt pl a Dell Inspireonokat.
Ha nagy teljesitmény + hordozhatóság....
Szerintem tejesen érthetö ez, lehet csak nem olvastad el figyelmesen! -
TiXaR
csendes tag
válasz
tkazmer #1369 üzenetére
Ok, akkor haggyuk az ajánlatokat, inkább vki aki ért hozzá próbálja nekem sorbarakni legyenszives a köv. videó kártyákat teljesítmény szerint:
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX
Via VN800
...és/vagy a procikat:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
azt sejtem h a Celeron M 1600 nem nagyon játszik, de mivel nem értek nagyon hozzá, nem tudom h az AMD Turion 64 bit-je, a Sempron 2.0 GHz-e, vagy a Pentium Dothan 2MB Cache memóriája ér-e többet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest