Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz doddencs #3417 üzenetére

felépítésileg nagyon stabil, fémes kinézetű (állítólag fém is) háza van, nem lötyög semmi :)

- A RAM-okat könnyen lehet cserélni (1db csavar, csak utána kell rájönni, hogyan is teszi be az ember pontosan).

- Billentyűzet: sztem jó, bár én féltem, és mindig külső billentyűzetet használok

-Tapi: szintén okés, de sztem kicsit kicsi (ezt is csak kényszerhelyzetben szoktam használni, mindig jön velem az egér)

- hotkeyek: eddig 2t használtam: hangerőszabályzót és a wifi ki-bekapcs gombot, különösebb driver nélkül is jól működnek.

A hangját este meghallgatom, amikor egészen csend lesz, mert az asztali szomszédja most totál elnyomja :DDD Eddig nem figyeltem fel különösebb zajongásra, UT3-azás közben sem :)

A beépített sztereo SzVSz eléggé "laptophangú" =nem jobb/rosszabb a versenytársakénál. Bár régen zenét tanultam, és eléggé igényes vagyok a hangra, szval átlagos felhasználásra még megfelelhet:)

Procinak, ha lehet választani, inkább egy T8300-T9300at javasolnék bele, energiatakarékosabb és gyorsabb kicsivel.

Ami kicsit feltűnt: az "eleje" hajlamos a melegedésre, többórás UT3 nyúzás után elég forró a hátoldal tapipaddal szembeni része - még nem bontottam meg, hogy itt mi bújik meg. Everest szerint nem vészes, a legmelegebb komponens hol a NB hol a GPU, olyan 65 fok körül, hosszantartó terhelés után. (mondjuk neked más a GPUd, úgyh ez nem releváns)

Új hozzászólás Aktív témák