Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeryFlash

veterán

Hello! AZ ati 4250-ről szeretnél érdeklődni:) Szóval a haverom vette egy egy ilyen toshiba laptopot és csak most szólt nekem hogy megrendelte... Tervezzük, hogy néha lan partyknál játszanánk vele... amd p360 dula core 2,3Ghz+3GB 1066MHz-es RAM, ati 4250 1Gb vga... Na szóval ezzel a lapossal milyen játékok mennének el 1366X768-ban (természetesen szűrők nélkül)? team fortress 2, portal2, left4dead, stracraft2, fifa12, cod4, empire total war, civ IV? Esetleg 1152-ben (vagy 1024-ben) mediumon assasin creed2+ need for speed shift+ battlefield bad company 2+ shogun totalwar mass effect? És ez a kártya amúgy erősebb mint a
    1.) intel hd graphics kártyál
    2.) 6310
    3.) 4270 512 Mb (ez meg 4250 1Gb, bár úgy tudom a memóriának csak nagyon magas
    4.)intel gma 5500 HD
    felbontásnál van jelentősége....)
    Csak mert erről a kártyáról már nagyon sok ellentmondást hallottam... itt is az utolsó kommentelő szerint ez egy tök jó kártya miközben hallottam már azt is, hogy ez csak egy sima megjelenítő vga... Légyszíves a kommentben írd le, hogy melyik kártyánál jobb a 4250 1Gb-os, és hogy ezen a laptopon mely játékok milyen beállításokkal mennének:)
    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák