- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Hege
tag
A ''Toshiba, IBM, Asus, Dell'' sorozatból én kivenném az ASUS-t és kicserélném HP-re. Ez még úgy is megállja a helyét, hogy ha a ''HP 10-ből 9 hibás'' mondatodban a HP-t kicserélem ASUS-ra.
Hidd el, mindkét típussal van konkrét személyes tapasztalatom és a fórumaikat is rendszeresen olvasom.
ASUS => sz.r integrált grafika, Sokol rádiók hangját idéző hangszórók, TSST író, kopó billentyűzet, borítás ... Olvass csak bele a fórumába. Nem csak 1-2 ilyen hozzászólást fogsz találni.
HP => valóban voltak (talán vannak is) rossz szériái, de pl. most ár/minőség/teljesítmény kategóriában nehéz megverni az nx6125-ös szériát. Olvass bele a fórumába. Csak elégedett hozzászólások vannak.
Amugy többnyire egyetértek a hozzászólásoddal, de ez a ''HP 10-ből 9 hibás'' egy kicsit erőss ...
Az ASUS-ról meg én is azt hittem, hogy tök jó, de nagyot csalódtam benne.
Üdv.:Hege -
phanfantom
senior tag
Ha linkelsz, akkor mindenkinek könnyebb lenne, ha használnáld a hozzászólás írásakor az alul található kis ''link'' ikont, így amikor megjelenik az írásod, egyszerűen csak rá kell klikkelnünk a megadott hivatkozásra és kész
Más.
Hp: ''10-ből 9 hibás''-----mire alapozod? nem vagyok tájékozott, ezért kérdezem, mert ez nem mellékes információ, bár talán túlzó tény lenne...
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest