Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
műkedvelő
csendes tag
Azt hiszem, törölhető az egész - nagyszerű választ kaptam itt: Azonnali notebookos kérdések órája
-
műkedvelő
csendes tag
Elalvás előtt fekve olvasok. Asus táskagépem oldalára (élére) állítom az ágy előtt, de nem 90, hanem 80 fok körüli szögben. Néha a másik oldalra fordulok, a géppel együtt. Így megy egész éjjel, ímmár két éve. Nem tudom megválaszolni, vajon ártott-e ez neki - ez csak egy Asus, és eleve használtan vettem. Most viszont vettem egy új HP-t. Még ha csak belépő szintű is (15-r042sh; merevlemez: 1 TB, 5400 ford./perc, SATA - a gyártóját még nem ismerem [telepítés előtt állok]), nem szeretném túl gyorsan hazavágni. Tehát: árt neki? Gondolom, csak a merevlemezt kell figyelembe venni - ugye?
Kérem, csak valóban hozzáértők válaszoljanak. Többféle véleményt olvastam már:
- csak az asztali gépeknél fontos, a táskagépek bírják ezt;
- nem árt, de csak ha 90-nel osztható szögbe állítjuk;
- nem árt, csak mozgatni nem szabad.A HP segélyvonal tájékoztatása: nem ajánlott, megrövidíti az élettartamot. De ez, ugye, kevéssé mérvadó - végül is ők abban érdekeltek, hogy majd csak a jótállás lejártát követően vegyem használatba a gépet, addig pihenjen szépen a dobozában.
Másrészt az is érdekelne, mennyivel rövidíti meg az élettartamot. Ha, mondjuk, 20%-kal, üsse kavics. Ha durvábban, akkor talán megéri beszerezni egy használt kijelzőt ("monitor"), s csak azt mozgatni - bár, ugye, a merevlemezt is lehet cserélne, ha tönkremegy.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másrészt az is érdekelne, mennyivel rövidíti meg az élettartamot. Ha, mondjuk, 20%-kal, üsse kavics. Ha durvábban, akkor talán megéri beszerezni egy használt kijelzőt ("monitor"), s csak azt mozgatni - bár, ugye, a merevlemezt is lehet cserélne, ha tönkremegy.