Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Kaptam egy szép állapotban lévő Compaq evo n410c-t. Kérdés az ha rá költök kicsit lehet-e belőle egy használható filmezős netezős laptop, úgy értem plusz RAM-al vagy esetleg ssd-vel ha bele megy. Win 8 képes lehet e ?
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Csak abból gondoltam hogy sata 2 hogy a benne lévő merevlemez az sata2-s.
Ezt a csere dolgot nem értem. Nekem nem fontos meg tartani a merevlemezt, miért kell be rakni optika helyére ? -
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
ssd szeretnék be rakni alábbi laptopba:
DEll inspiron 15 3000 series : 33308/sdppi/2014 3878Először merevlemezhelyére gondoltam be tenni de ha jól vizsgálódok mintha ott sata 2 foglalat lenne de ebben se vagyok biztos. Az meghajtóra sincs szükségem , szóval oda is mehetne ha ott van sata 3 , de ezt nem tudom kideríteni. Valaki megtudná mondani h végül is mit kéne csináljak
? -
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Van egy iszonyat lelassult laptopom. Honnan tom eldönteni h a processzor ram vagy hdd a hibás ?
Van erre valami erőforrás tester ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?
Pyttawrx