Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara86
csendes tag
Hali!
Nemrég hozzám került egy Asus A6Rp típusú laptop. Ebben szeretnék processzort cserélni, mivel most egy Intel Core Duo T2300 van benne. Nem egy acélos proci és sajnos csak 32 bites. Tudom csodákat nem szabad várni ettől a géptől , mert nem mai darab, de szeretném kihozni belőle a maximumot. Nézegettem a neten, de nem igazán találtam semmit a processzor támogatásáról. A legfrissebb bios van az alaplapon, ami elérhető hozzá. (v2.14). Szóval, milyen processzorra tudnám cserélni a mostanit? Elvileg ATI X200M videókártya van benne. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Azonnali fotós kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest