Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Pyttawrx #16252 üzenetére
Kicseréltem az M2 SSD-t egy 4TB-osra. Minden ment is szuperül tegnap estig.
Aztán a hűtő venti elkezdett ki be kapcsolgatni majd megállt és jött a kék hátterű 90B hibaüzenet. A gép 2 éves eddig alig volt használva, szétszedtem, makulátlan belül.
Próbáltam az akku lehúzását, majd power gomb nyomását hogy minden fesz. távozzon. Utána sem lett jó.Felraktam a SpeedFan programot ami nem mutat semmit, nem hogy értéket. Mintha nem lenne benne hűtő.
Egyébként néztem a ventit bekapcsolás után párszor kicsit pár mm-t megmozdul, aztán van hogy kicsit felpörög de megáll. Óvatosan megpörgettem nem szorul, megfújva is pörög.Nem tudom mi ment el, de gyanítom köze van ahhoz hogy most először megbontottam a gépet, hiába voltam vele óvatos. Az elmúlt 1 hétben néztem róla hálózaton keresztül 4k filmeket, közben végig pörgött hangosan mint egy repülőgép hajtómű, ami egyébként a normális hangja volt korábban is mikor terhelés alatt volt. Lehet, hogy az aktívabb használat is közre játszott, bár ez így azért elég szomorú hogy egy 2 éves gép hűtője ennyitől megnyekken.
Ellenőriztem a garit az s/n szám alapján. 1 év 1 hónap van még rá, csak ugfye én ezt most megbontottam az M2 csere miatt, ráadásul a két csavart takaró gumicsík közül az egyik el is szakadt, így abszolút látszik hogy bele lett nyúlva. Gondolom a gari az ssd csere miatt már ugrott.
Most nézek hűtőt, látok aliexpressen fillérekért, de van országon belül is nyilván drágábban. Ha nincs semmi pro tipp akkor rendelek belőle, kicserélem. Bár visszaolvasva itt is meg a HP-s topicban, akiknek hasonló gondja volt nem igazán látom, hogy megoldódott volna (vagy csak utána már nem írják ide).
-
Sliderxy
senior tag
-
Sliderxy
senior tag
HP 250 G9 6FZ16EA gép tárhelyét szeretném bővíteni.
Jelenleg a gyári 1TB NVMe SSD- vel üzemel.
Nem találom a választ sehol arra a kérdésemre, hogy maximumum milyen kapacitású háttértárral lehetne bővíteni.
Szétszerelős yt videóban úgy látom hogy akár 2,5"-os SATA is beépíthető. Na de mekkora? És az M2 SSD ha cserélem max mekkora lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő