- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
válasz
szabi0314 #15822 üzenetére
Ne vidd vissza felesleges,sőt a csere ram sem fog menni. Ivi bridge soha nem fogja tudni lekezelni az 1066-os ramot.
cseréld el valakivel akinek első genes gépe van vagy add el. 1333/1600-as ddr3 fog menni a gépedben 99.999%De ha már 3. genes a cpu én mindenképp 1600-ast szereznék bele.
-
dzso22
senior tag
Tudomásom szerint nincs hozzá.
Amit pedig látsz vékony szalagkábelt az a pöcökegéré.Ha be tudsz szerezni olcsón egy hibás alaplapot ügyesen át lehet rakni rá,de persze csak akkor a a foglalat nem sérült valamilyen módon.
Nem kötelező pontosan ezt a lapot keresned más Asus típusé is jó lehet.
De ha nem akarsz vesződni keresel egy nagyon vékony műanyag lapot esetleg papírlapot méretre szabod és óvatosan kiékeled vele. -
dzso22
senior tag
válasz
Azzeroth #13558 üzenetére
Üdv!
Nem fog működni sajnos, nem támogatja a géped.
Amit biztosan elfogad Nvidia Quadro nvs5100 / fx880m / fx1800m és az ati m5800
Ezeken a kártyákon kívül természetesen van olyan amit még kezelhet de ezt már én sem tudom biztosan megmondani melyek azok a típusok.
De mindenféleképp Ati-ban érdemes gondolkodnod az alacsony fogyasztása miatt jobban szívleli a gép is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest