Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Köszönöm szépen az ötletet, a wincsit végül is sikerült kb. 5 perc alatt kicserélni. (Jellemző néhány számteches cégre, hogy a cseréért 1 órát akartak felszámítani 10k-15k+ÁFA áron.)
Vettem egy wincsit és egy notis külső racket, és abba behelyezve új partíciókat hoztam létre, és az egyikre rátettem az image fájlt és ... működik
Most már csak mentegetni kell az anyagot a régi wincsiről (már ami még lejön).Köszönöm a segítséget.

-
woland
csendes tag
Asus A6JC-Q007 típusú notebookom hellyel-közzel egész szépen működött idestova 3 éven át kb. egy órával ezelőttig.
Valószínűleg a winchester szállt el (épp adatmentés közben).
80 MB-os ATA wincsi van benne, amelyet valószínűleg le kell cserélni.Érdemes egyénileg belevágni, vagy túl sok a buktató a wincsicserénél, ha az ember egyénileg akarja megoldani?
(Van lementve rendszerpartícióm, de gondolom az új wincsinél dobhatom ki az egészet a fenébe, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már csak mentegetni kell az anyagot a régi wincsiről (már ami még lejön).
Pyttawrx