- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Köszönöm szépen az ötletet, a wincsit végül is sikerült kb. 5 perc alatt kicserélni. (Jellemző néhány számteches cégre, hogy a cseréért 1 órát akartak felszámítani 10k-15k+ÁFA áron.)
Vettem egy wincsit és egy notis külső racket, és abba behelyezve új partíciókat hoztam létre, és az egyikre rátettem az image fájlt és ... működikMost már csak mentegetni kell az anyagot a régi wincsiről (már ami még lejön).
Köszönöm a segítséget.
-
woland
csendes tag
Asus A6JC-Q007 típusú notebookom hellyel-közzel egész szépen működött idestova 3 éven át kb. egy órával ezelőttig.
Valószínűleg a winchester szállt el (épp adatmentés közben).
80 MB-os ATA wincsi van benne, amelyet valószínűleg le kell cserélni.Érdemes egyénileg belevágni, vagy túl sok a buktató a wincsicserénél, ha az ember egyénileg akarja megoldani?
(Van lementve rendszerpartícióm, de gondolom az új wincsinél dobhatom ki az egészet a fenébe, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Gran Turismo
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest