Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
Köszönöm szépen az ötletet, a wincsit végül is sikerült kb. 5 perc alatt kicserélni. (Jellemző néhány számteches cégre, hogy a cseréért 1 órát akartak felszámítani 10k-15k+ÁFA áron.)
Vettem egy wincsit és egy notis külső racket, és abba behelyezve új partíciókat hoztam létre, és az egyikre rátettem az image fájlt és ... működikMost már csak mentegetni kell az anyagot a régi wincsiről (már ami még lejön).
Köszönöm a segítséget.
-
woland
csendes tag
Asus A6JC-Q007 típusú notebookom hellyel-közzel egész szépen működött idestova 3 éven át kb. egy órával ezelőttig.
Valószínűleg a winchester szállt el (épp adatmentés közben).
80 MB-os ATA wincsi van benne, amelyet valószínűleg le kell cserélni.Érdemes egyénileg belevágni, vagy túl sok a buktató a wincsicserénél, ha az ember egyénileg akarja megoldani?
(Van lementve rendszerpartícióm, de gondolom az új wincsinél dobhatom ki az egészet a fenébe, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Withings Scanwatch 2 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest