Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy rossz billentyűzetes Pacard Bell netbook van nálam. Hibája hogy bizonyos karaktereket nem mindig tudok használni. Kicsit olyan, mint régen a képcsöves cuccok, meg kell várni míg "bemelegszik". Tehát mondjuk mikor bekapcsolom utána pl.: k, y, shift, c, stb. billentyűk nem szuperálnak, de ha bármelyiket nyomom egy ideig akkor feléled és onnantól az összes működik, de ha huzamosabb ideig nem használom megint nem működnek. Első blikkre billentyűzetcserére gondoltam, ez elől csak az tántorít el, hogy nem tudom hogy az alaplapon, vagy a billentyűzetben van a vezérlő, mivel biztos, hogy nem kontakthiba van. Mert ha alaplapi a baj, akkor beszívtam. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rendszergazda topic
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest