- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Egy rossz billentyűzetes Pacard Bell netbook van nálam. Hibája hogy bizonyos karaktereket nem mindig tudok használni. Kicsit olyan, mint régen a képcsöves cuccok, meg kell várni míg "bemelegszik". Tehát mondjuk mikor bekapcsolom utána pl.: k, y, shift, c, stb. billentyűk nem szuperálnak, de ha bármelyiket nyomom egy ideig akkor feléled és onnantól az összes működik, de ha huzamosabb ideig nem használom megint nem működnek. Első blikkre billentyűzetcserére gondoltam, ez elől csak az tántorít el, hogy nem tudom hogy az alaplapon, vagy a billentyűzetben van a vezérlő, mivel biztos, hogy nem kontakthiba van. Mert ha alaplapi a baj, akkor beszívtam. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest