Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na visszavontam a HP notim fikázását.

A gond az volt, hogy a dedikált VGA helyett az integrált R5-öt használta és a processzor teljesítménye is le volt szabályozva. Most, hogy ezeket átállítottam, pörög a rendszer
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Egyébként nem lehet, hogy a rákötött plusz full HD monitor is lassulást okozhat?

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Banyek, na ezt álmomban sem gondoltam volna, ráforrasztás......jesszus....
Régen nagyon sokat szórakoztam a PC-m folyamatos fejlesztésével, így valahogy eszembe se jutott, hogy erre vetemednek egyes notis típusoknál....
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na akkor én itt hibáztam, simán egy kalap alá vettem az összes A8-as AMD APU-t....
Annyit most megtettem, hogy az összes "felesleges" progit leszedtem, így gyorsult érzésre kb 30%-ot.
Viszont lehet, hogy ezt az SSD-s megoldást majd kipróbálom, habár per pill nincs kéznél egy sem.Azért bízom benne, hogy erősebb procit bele lehet majd pakolni ebbe a rendszerbe valamikor a közeli jövőben.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát akkor szívás van, nem gondoltam volna, hogy az A8 ennyire szutyok, pedig ha nem is mélyrehatóan, de azért utána olvastam. Az jött ki, hogy netre, office-ra teljesen használható....
Megnéztem a HDD Sentinel progival: 5400 rpm
-
Sziasztok,
Egy éve vettem egy HP 15-g011sh típusú laptopot
AMD A8-6410 APU
Radeon HD 8500
4GB Kingston 800MHz
Win 10 64 bitIgazából már a Win10 előtt is lassú volt, nehezen nyitja meg a weblapokat.
Vajon memória bővítés segítene ezen az állapoton?Nekem csak netezésehez, office-hoz és zene hallgatáshoz szükséges a noti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx